Topptilbud i Sarpsborg

Spesielt for deg

Toppbutikker

Kjøpesentre i Sarpsborg Se mer

Sarpsborg

Sarpsborg

Sarpsborg ligger i hjertet av Østfold, og har som Norges første hovedstad, og tredje eldste by en rik historie å vise til. Sarpsbprg er den byen som har flest helleristninger, med Bjørnstadskipet som Norges største enkelthelleristning. I tillegg kan du besøke Graåker Fort, Kulåsparken - en grønn oase midt i sentrum - eller følge Oldtidsruta med sykkel eller bil. På denne turen finner du Norges mest konsentrerte samling oldtidsminner fra bronse- og jernalderen.

Når det gjelder shopping har Sarpsborg mer enn nok å by på!

For gode tilbud i Sarpsborg kan du ta turen innom en av de mange kjøpesentrene, eller titte i gågaten St. Marie. På turen oppover gaten ligger det butikker av alle slag, og gaten har et yrende folkeliv om sommeren. Restaurantgaten er et gatekryss der mange av byens spisesteder ligger, og det holdes flere intime konserter i området på sommerstid. Midt på Tunejordet, et av de mest tradisjonsrike handelsområdene, finner du Stopp Tune Kjøpesenter med 28 butikker på ett plan. AMFI Borg ligger rett ved E6 og har over 70 butikker å friste med, alt fra de kjente kjedene til de unike nisjebutikkene som ikke finnes andre steder. Her finner du tilbud hos Freequent, Kjøttbazaren, Maxi-Mini Undertøysalong, Fransa, Bianco og Dressmann!

Du kan også finne hjem og møbler kolleksjonen fra Søstrene Grene i Sarpsborg.

Tiendeo i din by

Se kataloger, brosjyrer og tilbud fra butikker i andre byer

TIENDEO INTERNATIONAL

TIENDEO bruker informasjonskapsler for å tilby sine tjenester, tilpasse annonser og analysere trafikken. Du kan når som helst endre på personvernkontrollene i innstillinger.