Topptilbud i Sandvika

Spesielt for deg

Toppbutikker

Kjøpesentre i Sandvika Se mer

Sandvika

Sandvika

Sandvika har sitt navn fra bukten i fjorden og er sentrum i Bærum kommune. Med både kino, kjøpesenter og Vestmarka i nabolaget er Sandvika blitt et stadig mer populært område. Sandvika har etter hvert utviklet seg til å bli et av Østlandets viktigste moteområder, med flaggskipet Sandvika Storsenter, som med sine over 60.000 kvm, 190 butikker og spisesteder, i tillegg til et bredt utvalg av trenings- og helsetjenester er Skandinavias største kjøpesenter. Senteret tilbyr gratis buss til og fra Oslo, og har i gjennomsnitt 8 millioner besøkende hvert år. De største butikkene på senteret er bl.a. Ultra, Hennes & Mauritz, Clas Ohlson, Elixia, Lefdal, XXL, Norli, Bolia, Barnas Hus, Home & Cottage, Riviera Maison. Destinasjonsbutikker inkluderer bl.a. Build a Bear, Søstrene Grene, Bølgen og Moi, Mark + Brandy, Palma, Mango, Nadine, Eplehuset og Elite Klinikken.

I tillegg til Sandvika Storsenter, kan både Stabekk og Bekkestua by på masse shoppingmuligheter som Aneli, Asker Fashion, Englebarn, Kine Fonahn, Silkehuset og mye mer!

Tiendeo i din by

Se kataloger, brosjyrer og tilbud fra butikker i andre byer

TIENDEO INTERNATIONAL

TIENDEO bruker informasjonskapsler for å tilby sine tjenester, tilpasse annonser og analysere trafikken. Du kan når som helst endre på personvernkontrollene i innstillinger.