Tiendeo official website

Jul Zara Home

19 dager igjen

Leter du etter de beste ZARA HOME-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største ZARA HOME-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra ZARA HOME eller noen andre butikker i Hjem og møbler-kategorien i din by. Det finnes akkurat nå 2 ZARA HOME-kataloger on Tiendeo. Bla gjennom de nyeste ZARA HOME-katalogene "Jul Zara Home" gyldig fra fra 7/11 til til 24/12 og begynn å spare nå!

Andre Hjem og møbler-kataloger

  • Logo JYSK
  • Logo Rusta
  • Logo Bohus
  • Logo Skeidar
  • Logo Møbelringen
  • Logo Nille

ZARA HOME, alle tilbudene lett tilgjengelig

ZARA HOME

ZARA HOME er en del av den spanske motekjeden ZARA. I likhet med ZARAs klær og tilbehør, er også hjemmeinnredningsdelen i ZARA HOME moderne og klassisk i utvalget. Hos ZARA HOME kan du finne akkurat den puten eller lampen du trenger til ditt hjem, enten du ommøblerer stuen eller vil piffe opp badet. 

ZARA HOME spesialiserer seg på unikt interiør, som stilige trebord, nydelige sengesett, moderne vegglamper, tilbehør som notatbøker og blomsterkleshengere, eller til og med loungemusikk til en cocktailfest eller fin middag. ZARA HOME har alt du trenger til hjemmet ditt, uansett stil og smak.

ZARA HOME har alt av tekstiler og dekorasjoner som gjør et hus til et hjem. Du finner alt dette i ZARA HOME nettbutikk, og ZARA HOME tilbud finner du på Tiendeo!

ZARA HOMEs viktigste kolleksjoner er Milano, Nordic, og Flora.

ZARA HOME ble etablert av den spanske gruppen Inditex i 2003.

I dag har kjeden mer enn 400 butikker i over 40 land.

ZARA HOME har også en egen barnekolleksjon, ZARA HOME KIDS.