Favoritter

Kremmerhuset - Kundeavis, katalog og tilbud

Favoritter

Tilbud fra Kremmerhuset og andre Hjem og møbler-forhandlere i din by og ditt nærområde

Legg Kremmerhuset til dine favoritter!
Fri frakt over 1000,-
TILBUD

Se flere tilbud

(0)

Dette vil kanskje interessere deg vedrørende Kremmerhuset ...

Kremmerhuset

Kremmerhuset Ting og Sånt er en annerledes gavebutikk med mange fristelser! Det bugner av ting som gjør deg glad og som inspirerer. Hos Kremmerhuset ting & sånt får du inspirasjonen og varene du trenger for å kjøre ditt hjem vakkert, uten å sprekke budsjettet! 

Utvalget i Kremmerhuset ting & sånt endrer seg ofte, faktisk fra uke til uke. Kremmerhusets herlige innkjøpere reiser flere ganger i året til Østen for å finne varer som gjør butikkene spennende. 

Det meste av Kremmerhusets varer kjøpes fra Østen, og det gjør at kjeden har konkurransedyktige priser og unike varer. De utvikler hver sesong nye produkter og farger, og lager en varepakke som gjør at du alltid finner mer enn en stil hos Kremmerhuset.

Kremmerhuset ting & sånt åpnet sin første butikk i Trondheim i 1979. 

Spiren til Kremmerhuset ting & sånt startet som en hylle med ting i klesbutikken Neste Stopp i Trondheim. Gründerparet Eli og Jens Hoff flettet inn sine egne ubrukte bryllupsgaver med kurv og emalje, og kundene likte det de så.

I dag har Kremmerhuset 60 butikker i Norge og enda noen til i Sverige, og 450 ansatte.

Kremmerhuset tilbyr også betaling med Klarna sin faktura- og kontoordning. Benytter du Klarna kommer et ekstra fakturagebyr på 29,-. Betalingsfrist med faktura er 14 dager.

Last ned Tiendeo-appen
Siste tilbud!

Varslinger fra Tiendeo

Jeg ønsker å motta de nyeste kundeavisene fra Kremmerhuset og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by