Topptilbud i Porsgrunn

Spesielt for deg

Toppbutikker

Kjøpesentre i Porsgrunn Se mer

Porsgrunn

Porsgrunn

Porsgrunn er kanskje mest kjent for Porsgrund Porselænsfabrikk og sine utsøkte porselensprodukter. Her finner du alt fra eksklusive produkter til hverdag og fest, til høykvalitetsservise til barn. Men Porsgrunn er mye mer enn bare porselen, her kan du ta deg turen innom veddeløpsbanen, Stridsklev Kirke, bowle på Down Town Bowling, stikke innom Porgrunn Bymuseum, eller en tur i parken Mule Varde

Shoppingmulighetene i Porsgrunn strekker seg hele veien fra Down Town Shoppingsenter og helt opp til Osebrostrøket. Du kan også ta turen videre til Brevik for å kikke i små nisjebutikker og spesialforretninger. Down Town Shoppingsenter er Telemarks beste kjøpesenter, med 1200 parkeringsplasser, 90 butikker og supre bussforbindelser. Butikkene spenner seg fra Bjørklund, Pasquinell, Shoeday, Zizzi, Zookrabaten, Juvelen og Jernia, og kan i tillegg friste med spisesteder som Café Opus, Subway og Bakeriverkstedet.

I Osebrostrøket i Østre Brygge har det vært drevet handel i hundrevis av år, og er nå hjem til mange spennende forretninger, for eksempel galleributikken Bitta som har enerett på flere merker, og er svært populær i inn og utland.

Tiendeo i din by

Se kataloger, brosjyrer og tilbud fra butikker i andre byer

TIENDEO INTERNATIONAL

TIENDEO bruker informasjonskapsler for å tilby sine tjenester, tilpasse annonser og analysere trafikken. Du kan når som helst endre på personvernkontrollene i innstillinger.