Tiendeo official website
  • Logo Europris
  • Logo Coop Extra
  • Logo Spar
  • Logo Rema 1000
  • Logo Kiwi
  • Logo JYSK

Tilbud

Hvilke tilbud kan jeg finne i Molde?

Finn de beste rabattene som tilbys av dine favorittbutikker i Molde på Tiendeo. Se Europris, Coop Extra, Spar kundeaviser og ikke gå glipp av noen online rabatter. Tiendeo har for øyeblikket 342 aktive kataloger i Molde og 387 butikker.

Kjøpesentre i Molde

Se alle kjøpesentre
Molde

Molde FK, Trollstigen og Atlanterhavsveien. Fjordbyen, jazzbyen, fotballbyen og rosenes by. I tillegg til sine 25.000 innbyggere kan Molde by på et fantastisk fjellpanorama, Romsdalsmuseet, Kongebjørka, fotball i Norgetoppen og jazzfestival hvert år med en unik atmosfære du kun finner i Molde. Atlanterhavsveien er kåret til århundrets byggverk i Norge og verdens vakreste bilreise av britiske The Guardian. Trollstigen går mellom Åndalsnes og Valldal er Norges mest besøkte turistvei, og er et mesterverk i ingeniørkunst. Norges vakreste fottur over Romsdalseggen finner du midt i Norges flotteste fjellverden! 

Molde har masse spennende shoppingmuligheter. Det finnes flere lokale nisje- og håndverksbutikker i tillegg til mange kjøpesentre i både Molde og Åndalsnes, blant andre Moldetorget i hjertet av Molde sentrum. Moldetorget er et moderne, intimt og elegant senter med butikker som Bagorama, Cancam, Endelig Hjemme, Glitter og Life. AMFI Roseby med sine 50 spennende butikker ligger ved innkjøring til Molde. Sentret har gratis p-plasser både inne og ute, og butikker som BilXtra, Elkjøp, H&M, Luggen, Mekonomen, Princess og Rosetti Sko.

Molde Storsenter ligger på Moldegård rett øst for Molde sentrum. Senteret er sammensatt av tre bygg på ca 26.000 kvm og er Moldes største kjøpesenter, og har blant annet storkjedene 4Sound, Bohus, Grand Café, Lampehuset, og Vinmonopolet