Tiendeo official website
  • Logo Boots Apotek
  • Logo Dressmann
  • Logo Vinmonopolet
  • Logo G-Sport
  • Logo Zoo1
  • Logo Nærbutikken

Hvilke tilbud kan jeg finne i Molde?

Finn de beste rabattene som tilbys av dine favorittbutikker i Molde på Tiendeo. Se Boots Apotek, Dressmann, Vinmonopolet kundeaviser og ikke gå glipp av noen online rabatter. Tiendeo har for øyeblikket 261 aktive kataloger i Molde og 381 butikker.

Molde

Molde FK, Trollstigen og Atlanterhavsveien. Fjordbyen, jazzbyen, fotballbyen og rosenes by. I tillegg til sine 25.000 innbyggere kan Molde by på et fantastisk fjellpanorama, Romsdalsmuseet, Kongebjørka, fotball i Norgetoppen og jazzfestival hvert år med en unik atmosfære du kun finner i Molde. Atlanterhavsveien er kåret til århundrets byggverk i Norge og verdens vakreste bilreise av britiske The Guardian. Trollstigen går mellom Åndalsnes og Valldal er Norges mest besøkte turistvei, og er et mesterverk i ingeniørkunst. Norges vakreste fottur over Romsdalseggen finner du midt i Norges flotteste fjellverden! 

Molde har masse spennende shoppingmuligheter. Det finnes flere lokale nisje- og håndverksbutikker i tillegg til mange kjøpesentre i både Molde og Åndalsnes, blant andre Moldetorget i hjertet av Molde sentrum. Moldetorget er et moderne, intimt og elegant senter med butikker som Bagorama, Cancam, Endelig Hjemme, Glitter og Life. AMFI Roseby med sine 50 spennende butikker ligger ved innkjøring til Molde. Sentret har gratis p-plasser både inne og ute, og butikker som BilXtra, Elkjøp, H&M, Luggen, Mekonomen, Princess og Rosetti Sko.

Molde Storsenter ligger på Moldegård rett øst for Molde sentrum. Senteret er sammensatt av tre bygg på ca 26.000 kvm og er Moldes største kjøpesenter, og har blant annet storkjedene 4Sound, Bohus, Grand Café, Lampehuset, og Vinmonopolet