Topptilbud i Lillehammer

Spesielt for deg

Toppbutikker

Fremhevede produkter

  • Klær, sko og tilbehør

Kjøpesentre i Lillehammer Se mer

Lillehammer

Kjent verden over for sin rolle under OL i 1994, har Lillehammer uendelig mye mer å by på. Kulturattraksjonene står i kø, Lillehammer-regionen har uttalige museer, gallerier og andre attraksjoner! Her kan du sykle, gå på vandring, rafte eller ri. Lillehammer har alle aktiviteter for for den friluftsinteresserte. Om vinteren kan regionen by på verdens beste langrennsløyper og det største utvalget blant alpine anlegg som finnes i Norge.

Ikke forlat Lillehammer-regionen uten å besøke den sjarmerende gågata i sentrum, som av bladet Kamille ble kåret "Norges herligste gågate". Lillehammer er kjent som en kunstby, og arbeider mange med kreative bransjer. Flere av disse er samlet i Fabrikken, et gammelt fabrikklokale som nå fungerer som verksted, utsalg, kontorer og atelier for mange små virksomheter. Lillehammer har også kjøpesenteret Strandtorget, med rundt 65 butikker. Senteret er enkelt tilgjengelig med bil, lett å finne ved E6 og avkjøringen til Lillehammer, og her finner du butikker som B. Young, dna, Gullfunn, Notabene, Plantasjen og Morris.

Tiendeo i din by

Se kataloger, brosjyrer og tilbud fra butikker i andre byer

TIENDEO INTERNATIONAL

Følg Tiendeo

Last ned Tiendeo-appen

Vi forbedrer hele tiden Tiendeo takket være bruken av cookies. Ved å fortsette å bruke nettsiden, aksepterer du vår bruk av cookies. Vis informasjon