Topptilbud i Larvik

Spesielt for deg

Toppbutikker

Varslinger fra Tiendeo

Jeg ønsker å motta de nyeste kundeavisene fra tiendeo og eksklusive tilbud fra Tiendeo i Larvik

Kjøpesentre i Larvik

Se mer
Larvik

Larvik har 120 km kystlinje, sandstrender, svaberg og mange soldager, og er populært blant båtfolk. I Larvikdistriktet kan du oppleve kildevann, elv, sjø og hav på én dag! Larvik er godt kjent for sitt kunst- og kulturtilbud, med Arena Larvik med opp mot 5000 sitteplasser, Galleri Winther, galleriet Designjern med lysestaker, skulpturer, møbler og utsmykninger.

Larvik har tre kjøpesentre, med Nordbyen kjøpesenterer som distriktets største, og du finner det slik navnet tilsier, nord for byen. Her finner du 50 butikker, blant annet Spaceworld, Eurosko, WOW, G-Sport og Mester Grønn.

Amfi Larvik ligger midt i sentrum og har 40 butikker som Floyd, Fransa, Gran og Ljostad, Kaffebryggeriet, Kappahl og LMC.

Fritzøe Brygge har kulturhuset Bølgen, Farris Bad og havet som nærmeste naboer og et utvalg butikker som Mester Grønn og Pers Garage og Brygga Interiør.
For litt pause mellom butikkopplevelsene er Larvik og Sentrum å anbefale, med flust av spesialforretninger og hyggelige kaféer. Markedsdager med salgsboder og underholdning er det mange av i sommerhalvåret.

Følg Tiendeo
Last ned Tiendeo-appen