Topptilbud i Kongsberg

Spesielt for deg

Toppbutikker

Kongsberg

Teknologibyen Kongsberg har en sterk historisk identitet, og har spilt en viktig rolle i norsk industrihistorie i nesten 400 år. Kongsberg har også en rik skihistorie, og er en mulighetenes by med alpinanlegg og golfbane midt i byen, endeløse turmuligheter i åsene, og et rikt og mangfoldig kulturliv som ledes av de internasjonale jazz- og kammermusikkfestivalene som Kongsberg Jazzfestival.

I Kongsberg har du spennende forretninger på begge sider av elven, og midt i byen finnes to flotte kjøpesentre. I byen finner du også unike, og i blant håndlagde kupp i de mange nisjebutikkene, som Grønboengen Auksjonsforretning. Stortorvet senter ligger midt i sentrum av Kongsberg – rett ved gågata og E134 – og kun 5 minutters gange fra jernbane-/ busstasjon, og har 70 butikker med alt du kan ønske deg. Her finner du Bianco, Bik Bok, Dressmann, Norli, Nikita Hair, Brilleland og Cubus.

Tiendeo i din by

Se kataloger, brosjyrer og tilbud fra butikker i andre byer

TIENDEO INTERNATIONAL

TIENDEO bruker informasjonskapsler for å tilby sine tjenester, tilpasse annonser og analysere trafikken. Du kan når som helst endre på personvernkontrollene i innstillinger.