Tiendeo official website
  • Logo Boots Apotek
  • Logo Dressmann
  • Logo Vinmonopolet
  • Logo G-Sport
  • Logo Nærbutikken
  • Logo Beoplay

Hvilke tilbud kan jeg finne i Harstad?

Finn de beste rabattene som tilbys av dine favorittbutikker i Harstad på Tiendeo. Se Boots Apotek, Dressmann, Vinmonopolet kundeaviser og ikke gå glipp av noen online rabatter. Tiendeo har for øyeblikket 247 aktive kataloger i Harstad og 228 butikker.

Harstad

Larvik har 120 km kystlinje, sandstrender, svaberg og mange soldager, og er populært blant båtfolk. I Larvikdistriktet kan du oppleve kildevann, elv, sjø og hav på én dag! Larvik er godt kjent for sitt kunst- og kulturtilbud, med Arena Larvik med opp mot 5000 sitteplasser, Galleri Winther, galleriet Designjern med lysestaker, skulpturer, møbler og utsmykninger.

Larvik har tre kjøpesentre, med Nordbyen kjøpesenterer som distriktets største, og du finner det slik navnet tilsier, nord for byen. Her finner du 50 butikker, blant annet Spaceworld, Eurosko, WOW, G-Sport og Mester Grønn.

Amfi Larvik ligger midt i sentrum og har 40 butikker som Floyd, Fransa, Gran og Ljostad, Kaffebryggeriet, Kappahl og LMC.

Fritzøe Brygge har kulturhuset Bølgen, Farris Bad og havet som nærmeste naboer og et utvalg butikker som Mester Grønn og Pers Garage og Brygga Interiør.
For litt pause mellom butikkopplevelsene er Larvik og Sentrum å anbefale, med flust av spesialforretninger og hyggelige kaféer. Markedsdager med salgsboder og underholdning er det mange av i sommerhalvåret.