Topptilbud i Hamar

Spesielt for deg

Toppbutikker

Kjøpesentre i Hamar Se mer

Hamar

Hamar ligger mellom fjellviddene og Mjøsa, og det er enkel tilgang på spennende opplevelser året rundt grunnet stabilt klima, variert natur, et stort spekter av aktiviteter og en rik kulturarv. I Hamar kan du dra på gåturer (bl.a. Vallset Kulturstier), hundekjøring (Ilseng Gård), terrengsykling, golftur (Atlungstad Golf), fisketurer, rideturer på hest eller dra på ski, enten det er langrenn eller alpint!

Hamar gjør shopping enkelt og billig. Du kan parkere bilen like øst for sentrum, og Hamar sentrum har et stort og fristende utvalg av butikker, blant annet en av Norges beste fiskebutikker. Du kan også ta en liten avstikker til Moelv eller Brumundal for spesialbutikker og nisjebutikker som . Sjekk ut Edel Design for verdenskjent eksklusiv mote i naturmaterialer, eller Hagehuset på Sveinhaug der du kan finne unike gamle bruktmøbler.

Av kjøpesentre kan Hamar by på tre stykker; CC Mart'n med 17 butikker og Hamars eneste Vinmonopol, MAXI Storsenter med 70 butikker og spisesteder som Lampehuset, Hamar Reiseeffekter, Fattigmann, Specsavers og Phoenix Parfymeri, og Salto Torghjørnet - et moderne kjøpesenter midt i Hamar sentrum med varierte butikker som Noa Noa og Skinnspesialen.

Tiendeo i din by

Se kataloger, brosjyrer og tilbud fra butikker i andre byer

TIENDEO INTERNATIONAL

TIENDEO bruker informasjonskapsler for å tilby sine tjenester, tilpasse annonser og analysere trafikken. Du kan når som helst endre på personvernkontrollene i innstillinger.