Topptilbud i Halden

Spesielt for deg

Toppbutikker

Kjøpesentre i Halden Se mer

Halden

Velkommen til Halden! En idyllisk småby ved Iddefjorden. Her finner du Fredriksten Festning, et av Norges mest besøkte turistattraksjoner. I Halden er det lett å se natur, enten til fots eller sykkel, med stier som passer alle og enhver. Her kan du fiske i Enningsdalselven, prøve deg på Klatring på Grensen ved Ekås Gård, eller få med deg en salutt på Fredriksten.

I Halden er det enkelt og koselig å finne gode shoppingtilbud. Den trivelige gågaten bindes sammen av to kjøpesentre, som gjør byen til en suveren handleopplevelse! Halden Storsenter er det ledende motesenteret i Halden med 20 butikker som Cubus, Lindex og Vero Moda. Tista Senter har 43 butikker og 450 gratis parkeringsplasser, og kan friste med butikker som Bergstrøm Kjøtt og Delikatesse, Snø Frisør, Vinmonopolet, Høyer og Christiania Belysning. I gågatene og sidegatene i Halden finner du et utvalg spennende små butikker, gallerier, kafeer og restauranter som Galleri Rød og Herregårdskaféen Rød Herregård rett ved siden av. 

Tiendeo i din by

Se kataloger, brosjyrer og tilbud fra butikker i andre byer

TIENDEO INTERNATIONAL

TIENDEO bruker informasjonskapsler for å tilby sine tjenester, tilpasse annonser og analysere trafikken. Du kan når som helst endre på personvernkontrollene i innstillinger.