Tiendeo official website
  • Logo Boots Apotek
  • Logo Dressmann XL
  • Logo Dressmann
  • Logo Vinmonopolet
  • Logo G-Sport
  • Logo Zoo1

Hvilke tilbud kan jeg finne i Fredrikstad?

Finn de beste rabattene som tilbys av dine favorittbutikker i Fredrikstad på Tiendeo. Se Boots Apotek, Dressmann XL, Dressmann kundeaviser og ikke gå glipp av noen online rabatter. Tiendeo har for øyeblikket 292 aktive kataloger i Fredrikstad og 781 butikker.

Fredrikstad

Fredrikstad

Fredrikstad er Østfolds største by berømt for Gamlebyen, skjærgårdsriket Hvaler og ikke minst Hankø - perlen i Oslofjorden. På Hvaler kan du øyhoppe, fiske, bade spise god mat, seile, utforske Ytre Hvaler Nasjonalpark og mye mer. Hvaler kan enkelt besøkes på sykkel, med båt, bil eller offentlig transport. Området er også kjent for sin varierte kunst, og Stenkunst Hvaler på Rødshue på Kirkøy er en utendørs utstilling som er åpen hele året.

 

I Fredrikstad er det lett å fylle handleposene! Noen av de beste tilbudene i Fredrikstad finner du blant annet på Torvbyen Kjøpesenter, rett ved innfartsårene fra Sarpsborg og Moss. Senteret har hele 77 butikker, og du finner blant annet BAG, CMYK, Rino Hansen, Volt, Lucky Duck, Wayne's Coffee, Bijou Brigitte og Gina Tricot.

Plassert sentralt ved Rv109 ligger Østfoldhallene Kjøpesenter med over 70 butikker. Her finner du alt fra de store kjedene som Bagorama, Bik Bok og BR Leker, til spesialforretninger som SteneR, Skin Tonic og UniQ Studio.

Du kan også finne hjem og møbler-produkter fra Søstrene Grene i CITY.

Gå ikke glipp av et eneste tilbud i Fredrikstad med Tiendeos kataloger!