Topptilbud i Elverum

Spesielt for deg

Kjøpesentre i Elverum Se mer

Elverum

Elverumregionen har mye spennende kulturhistorie og by på, samt ett av de største besøksmuseene i Norge. Norsk Skogmuseum er et museum med nasjonalt ansvar for utmarksnæringene jakt, fangst, fiske, skogbruk og skogindustri. Andre museer inkluderer Glomdalsmuseet og Sørlistøa Fløtermuseum, på sistnevnte serveres mystekte vafler og kaffe. Er du interessert i nordisk kunst har Elverum flere gallerier som er verdt et besøk, blant annet Elverum Kunstgalleri og galleriet på Norsk Skogmuseum. I Elverum finner du også Snippen Husdyrpark for de minste, og Gravberget Kirke langt inne i majestetiske Finnskogen.

I Elverum er det flust av shoppingmuligheter, fra stort til smått! Kremmertorget kjøpesenter er med sine 25 700 kvm og 55 butikker Østerdalens største. I senteret finner du med garanti som fyller dine behov, blant andre Dressmann, G-sport, Clas Ohlson, Jernia og Meny. Kremmertorget ligger sentralt plassert i Elverum, nærmeste naboer er Sykehuset Innlandet og Elverum kirke. AMFI Elverum er et nytt og moderne senter med over 35 butikker, 3 spisesteder, galleri og Helsetorg. Blant butikkene kan nevnes Coop OBS!, Kiwi, Boots, Apotek 1, Vero Moda, Floriss Stil Blomster, Mester Grønn, Twist Inn, PM, Guidance, Carisma Optik, Til Bords, Feel, Princess, G-Sport og mange flere. Gratis parkering både i parkeringshuset og på gateplan. Sjekk katalogene på Tiendeo.no for de beste tilbudene i Elverum!

Tiendeo i din by

Se kataloger, brosjyrer og tilbud fra butikker i andre byer

TIENDEO INTERNATIONAL

TIENDEO bruker informasjonskapsler for å tilby sine tjenester, tilpasse annonser og analysere trafikken. Du kan når som helst endre på personvernkontrollene i innstillinger.