Tiendeo official website
Registrer deg for nyhetsbrevet vårt
Vi er i ferd med å publisere tilbud fra X-life.

Leter du etter de beste X-life-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største X-life-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra X-life eller noen andre butikker i Sport og Fritid-kategorien i din by. Meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg informert om nye tilbud fra X-life og bli den første som får vite om de beste tilbudene online. Mens du venter kan du bla gjennom de nyeste katalogene i Sport og Fritid-kategorien, som for eksempel Proteinfabrikken-brosjyren "30% Rabatt" gyldig fra fra 20/5 til til 30/5.

Andre Sport og Fritid-kataloger

  • Logo G-Sport
  • Logo Diadora
  • Logo Columbia
  • Logo Outnorth
  • Logo Asics
  • Logo Berkeley

X-life, alle tilbudene lett tilgjengelig

X-life

X-Life nettbutikk inneholder tusenvis av produkter innen treningsklær, treningsutstyr, kosttilskudd og tilbehør som hvert år plukkes ut spesielt i forhold til kvalitet, design og funksjonalitet. Å være en frittstående butikk gir store friheter ved innkjøp, og det utnytter X-Life til det fulle ved å velge det de selv liker best fra produsentene.

X-Life er svært opptatt av at kunder skal bli fornøyde, og for å bli det må man sitte igjen med et produkt man ønsker å beholde og bruke. Du får derfor gode kundefordeler som gratis bytte / X-Life retur og 100% fornøydgaranti.

X-Life frakt er gratis over 800 kroner. I tillegg finner du X-Life rabattkode på Tiendeo!

Selve bedriften ble startet opp i 2007 som et enkeltpersonforetak av Lasse Christoffersen (nå eier), da som en ekstra jobb ved siden av yrket som personlig trener.

X-Life har på denne korte tiden fått en solid plass i markedet som en av de største nettbutikkene innen sitt segment i Norge.

Per 1. januar 2015 har X-Life levert over 300 000 ordrer til treningsinteresserte i Norge, og omsetter nå for rundt 100 millioner kroner i året.

X-Life ble kåret til årets nettbutikk av Klarna i 2010.