Vi er i ferd med å publisere tilbud fra X-life

Opprett konto for å finne ut når!

Andre brukere så også

Varslinger fra Tiendeo

Jeg ønsker å motta de nyeste kundeavisene fra X-life og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by

Jeg vil også motta kataloger fra kategorien

Erklæring om personvern

Andre Sport og Fritid-nettbutikker

X-life, alle tilbudene lett tilgjengelig

X-life

X-Life nettbutikk inneholder tusenvis av produkter innen treningsklær, treningsutstyr, kosttilskudd og tilbehør som hvert år plukkes ut spesielt i forhold til kvalitet, design og funksjonalitet. Å være en frittstående butikk gir store friheter ved innkjøp, og det utnytter X-Life til det fulle ved å velge det de selv liker best fra produsentene.

X-Life er svært opptatt av at kunder skal bli fornøyde, og for å bli det må man sitte igjen med et produkt man ønsker å beholde og bruke. Du får derfor gode kundefordeler som gratis bytte / X-Life retur og 100% fornøydgaranti.

X-Life frakt er gratis over 800 kroner. I tillegg finner du X-Life rabattkode på Tiendeo!

Selve bedriften ble startet opp i 2007 som et enkeltpersonforetak av Lasse Christoffersen (nå eier), da som en ekstra jobb ved siden av yrket som personlig trener.

X-Life har på denne korte tiden fått en solid plass i markedet som en av de største nettbutikkene innen sitt segment i Norge.

Per 1. januar 2015 har X-Life levert over 300 000 ordrer til treningsinteresserte i Norge, og omsetter nå for rundt 100 millioner kroner i året.

X-Life ble kåret til årets nettbutikk av Klarna i 2010.

Flere tilbud fra Sport og Fritid