Skogstad Sport
Skogstad Sport

Skogstad Sport - Kundeavis, rabattkoder og tilbud

Vi er i ferd med å publisere tilbud fra Skogstad Sport

Finn Skogstad Sport i din by

Dette vil kanskje interessere deg vedrørende Skogstad Sport ...

Skogstad Sport

Skogstad Sport har to ulike typar butikker i Norge: sine egne butikker, samt konseptbutikker der deres produkter distribueres som en butikk i butikken hos en annen forhandler. Når du besøker Skogstad Sports egne butikker vil du finne et variert utvalg av utendørsklær og et team som står klar til å hjelpe deg. 

Skogstad Sport konseptbutikker varierer fra butikk til butikk, men har alle et bredt utvalg av Skogstad kolleksjonen. Med ekspertise og kunnskap hjelper de deg gjerne til å finne det rette produktet for din aktivitet.

Fokus på etisk handel og samfunnsansvar står svært sentralt og er prioriterte områder som er sterkt forankret i bedriften. Skogstad er svært opptatt av sitt geografiske opphav i Nordfjord, og arbeider kontinuerlig for å ta vare på og støtte gode initiativ i regionen.

Kolleksjonen dekker alle fire årstider og tilhørende værforhold. Enten det er ved strandkanten i 30 grader eller en topptur i 30 minus, kan Skogstad være med deg med kvalitetsklær til hele familien for en overkommelig pris. 

Selskapet ble etablert som en familiebedrift i Innvik i Stryn i 1936.

Fabrikkutsalgene er Skogstad Sport Olden og Skogstad Sport Innvik. I tillegg distribueres Skogstad Sport i andre butikker i hele landet.

Skogstad Sport barneklær har blitt spesielt populære for sin kombinasjon av ren norsk design og tilpasning til norske værforhold.

Andre Sport og Fritid-butikker i din by

Last ned Tiendeo-appen

Følg Tiendeo

Vi forbedrer hele tiden Tiendeo takket være bruken av cookies. Ved å fortsette å bruke nettsiden, aksepterer du vår bruk av cookies. Vis informasjon