Tiendeo official website

Tilbud Skogstad Sport

Mer enn 30 dager

  Tilbud fra Skogstad Sport

  Leter du etter de beste Skogstad Sport-tilbudene?

  Hvis du er på utkikk etter de største Skogstad Sport-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Skogstad Sport eller noen andre butikker i Sport og Fritid-kategorien i din by. Akkurat nå finnes 1 Skogstad Sport-katalog on Tiendeo. Bla gjennom de nyeste Skogstad Sport-katalogene "Tilbud Skogstad Sport" gyldig fra fra 24/10 til til 24/10 og begynn å spare nå!

  Andre Sport og Fritid-kataloger

  • Logo Sport 1
  • Logo Intersport
  • Logo Sport Outlet
  • Logo Nike
  • Logo XXL Sport
  • Logo Helly Hansen

  Skogstad Sport, alle tilbudene lett tilgjengelig

  Skogstad Sport

  Skogstad Sport har to ulike typar butikker i Norge: sine egne butikker, samt konseptbutikker der deres produkter distribueres som en butikk i butikken hos en annen forhandler. Når du besøker Skogstad Sports egne butikker vil du finne et variert utvalg av utendørsklær og et team som står klar til å hjelpe deg. 

  Skogstad Sport konseptbutikker varierer fra butikk til butikk, men har alle et bredt utvalg av Skogstad kolleksjonen. Med ekspertise og kunnskap hjelper de deg gjerne til å finne det rette produktet for din aktivitet.

  Fokus på etisk handel og samfunnsansvar står svært sentralt og er prioriterte områder som er sterkt forankret i bedriften. Skogstad er svært opptatt av sitt geografiske opphav i Nordfjord, og arbeider kontinuerlig for å ta vare på og støtte gode initiativ i regionen.

  Kolleksjonen dekker alle fire årstider og tilhørende værforhold. Enten det er ved strandkanten i 30 grader eller en topptur i 30 minus, kan Skogstad være med deg med kvalitetsklær til hele familien for en overkommelig pris. 

  Selskapet ble etablert som en familiebedrift i Innvik i Stryn i 1936.

  Fabrikkutsalgene er Skogstad Sport Olden og Skogstad Sport Innvik. I tillegg distribueres Skogstad Sport i andre butikker i hele landet.

  Skogstad Sport barneklær har blitt spesielt populære for sin kombinasjon av ren norsk design og tilpasning til norske værforhold.