Tiendeo official website
Registrer deg for nyhetsbrevet vårt
Vi er i ferd med å publisere tilbud fra MX Sport.

Leter du etter de beste MX Sport-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største MX Sport-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra MX Sport eller noen andre butikker i Sport og Fritid-kategorien i din by. Meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg informert om nye tilbud fra MX Sport og bli den første som får vite om de beste tilbudene online. Mens du venter kan du bla gjennom de nyeste katalogene i Sport og Fritid-kategorien, som for eksempel XXL Sport-brosjyren "XXL Sport Kundeavis" gyldig fra fra 25/9 til til 1/10.

Andre Sport og Fritid-kataloger

  • Logo Sport 1
  • Logo XXL Sport
  • Logo Sport Outlet
  • Logo Intersport
  • Logo Anton Sport
  • Logo Stormberg

MX Sport, alle tilbudene lett tilgjengelig

MX Sport

MX-Sport er en landsdekkende sportskjede som er representert både i byene og i utkantstrøk, som fullsortiment sportsbutikker og individuelle spesialbutikker. Innenfor MX-Sport beholder butikken sin lokale tilhørighet, sitt særpreg og sin individualitet.  

MX-Sport er tilknyttet verdens 2. største innkjøpssamarbeid; Sport 2000 Int. Ved storinnkjøp oppnås gode priser på anerkjente merkevarer og som Sport 2000 medlem/eier tilbys det egne merkevarer med høy kvalitet og til gunstige priser. MX-Sport tilbyr lokale butikker med lokaltilpasset vareutvalg. I  butikkene og i MX-Sport nettbutikk finner du kjente merker som Adidas, Nike, Asics, og Nordica.

MX-Sport sine butikker har lokal frihet, identitet og særpreg, innenfor kjedekonseptet, men med sine stordriftsfordeler får kundene gunstige priser på velkjente merkevarer. Sjekk tiendeo.no for kampanjer og tilbud fra MX Sport!

MX-Sport fører følgende spesialmerker: PowerPlay, Dynamics, High Colorado, Key West, V3 Tec og Stuf.

MX-Sport Norge ble skilt ut som eget selskap i 2014, og er heleid av familieselskapet T. Fjelland. Mange av butikkene er imidlertid eid av franchisetakere.

MX-Sport er en landsdekkende kjede som finnes i både byer og utkantstrøk, med i alt 130 butikker.

Du kan melde deg inn i MX-Sport kundeklubb ved simpelthen å sende dem din e-postadresse!