Tiendeo official website

MX Sport Salg

2 dager igjen

  Leter du etter de beste MX Sport-tilbudene?

  Hvis du er på utkikk etter de største MX Sport-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra MX Sport eller noen andre butikker i Sport og Fritid-kategorien i din by. Akkurat nå finnes 1 MX Sport-katalog on Tiendeo. Bla gjennom de nyeste MX Sport-katalogene "MX Sport Salg" gyldig fra fra 9/5 til til 20/5 og begynn å spare nå!

  Andre Sport og Fritid-kataloger

  • Logo G-Sport
  • Logo Diadora
  • Logo Columbia
  • Logo Outnorth
  • Logo Asics
  • Logo Berkeley

  MX Sport, alle tilbudene lett tilgjengelig

  MX Sport

  MX-Sport er en landsdekkende sportskjede som er representert både i byene og i utkantstrøk, som fullsortiment sportsbutikker og individuelle spesialbutikker. Innenfor MX-Sport beholder butikken sin lokale tilhørighet, sitt særpreg og sin individualitet.  

  MX-Sport er tilknyttet verdens 2. største innkjøpssamarbeid; Sport 2000 Int. Ved storinnkjøp oppnås gode priser på anerkjente merkevarer og som Sport 2000 medlem/eier tilbys det egne merkevarer med høy kvalitet og til gunstige priser. MX-Sport tilbyr lokale butikker med lokaltilpasset vareutvalg. I  butikkene og i MX-Sport nettbutikk finner du kjente merker som Adidas, Nike, Asics, og Nordica.

  MX-Sport sine butikker har lokal frihet, identitet og særpreg, innenfor kjedekonseptet, men med sine stordriftsfordeler får kundene gunstige priser på velkjente merkevarer. Sjekk tiendeo.no for kampanjer og tilbud fra MX Sport!

  MX-Sport fører følgende spesialmerker: PowerPlay, Dynamics, High Colorado, Key West, V3 Tec og Stuf.

  MX-Sport Norge ble skilt ut som eget selskap i 2014, og er heleid av familieselskapet T. Fjelland. Mange av butikkene er imidlertid eid av franchisetakere.

  MX-Sport er en landsdekkende kjede som finnes i både byer og utkantstrøk, med i alt 130 butikker.

  Du kan melde deg inn i MX-Sport kundeklubb ved simpelthen å sende dem din e-postadresse!