Tiendeo official website

Tilbud Nike

Mer enn 30 dager

  Tilbud fra Nike

  Leter du etter de beste Nike-tilbudene?

  Hvis du er på utkikk etter de største Nike-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Nike eller noen andre butikker i Sport og Fritid-kategorien i din by. Akkurat nå finnes 1 Nike-katalog on Tiendeo. Bla gjennom de nyeste Nike-katalogene "Tilbud Nike" gyldig fra fra 24/10 til til 24/10 og begynn å spare nå!

  Andre Sport og Fritid-kataloger

  • Logo Sport 1
  • Logo XXL Sport
  • Logo Sport Outlet
  • Logo Intersport
  • Logo Anton Sport
  • Logo Stormberg

  Nike, alle tilbudene lett tilgjengelig

  Nike ble grunnlagt i 1964 under navnet Blue Ribbon Sports, og var opprinnelig en distributør for den japanske skofabrikanten Onitsuka Tiger.

  Bedriften ble grunnlagt av fri-idrettstreneren Bill Bowerman og idrettsmannen Phil Knight. Knight hadde planer om å endre navnet til Dimension 6, men selskapets første ansatte Jeff Johnson kom i stedet på navnet Nike, etter navnet på den greske seiersgudinnen.

  Det verserer mange morsomme historier om Nike. I følge ryktene opplevde Bowerman et a-ha-øyeblikk da han så kona lage frokost, og det endte med at de første skoene ble laget i et vaffeljern. Med dette utgangspunktet greide han å lage såler som var lette men hadde utmerket feste, og tok patent på denne ideen under navnet Nike Waffle Trainer.

  Nikes ikoniske logo, kjent som Swoosh, ble designet av en student ved navn Carolyn Davidson. Hun fikk betalt i aksjer som den gangen var verdt 35 dollar, men i dag er verdt over 640 000 dollar. Slagordet Just Do It var inspirert av seriemorderen Gary Gilmore siste ord – ”Let’s do it”.

  Den største Nike-butikken finner du i Oxford Street i London.

  Nike ble grunnlagt i 1964 som Blue Ribbon Sports, og skiftet navn til Nike i 1971. Nike har virksomhet i 43 land, inkludert 679 fabrikker og over én million ansatte.

  Nikes produkter finner du som regel i alle sportsbutikker, og tilbudene finner du på Tiendeo.

  Nike+, Air Jordan, Nike Blazers, Air Force 1, Nike Dunk, Air Max er noen av de mest kjente linjene i Nikes kolleksjoner av utstyr, klær, og sko.

  Nike ble grunnlagt som Blue Ribbon av amerikanerne Bill Bowerman og Phil Knight i 1964. Navnet ble endret til Nike i 1971.

  Nike har 44 000 ansatte og omsetter for rundt 200 milliarder kroner i året.

  The Nike Explore Team Sport Research Lab er selve kjernen i Nikes virksomhet. Senteret for forskning og utvikling på sport og sportsutstyr ligger i Oregon i USA.