Tiendeo official website

Sale

14 dager igjen

  Leter du etter de beste Anton Sport-tilbudene?

  Hvis du er på utkikk etter de største Anton Sport-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Anton Sport eller noen andre butikker i Sport og Fritid-kategorien i din by. Akkurat nå finnes 1 Anton Sport-katalog on Tiendeo. Bla gjennom de nyeste Anton Sport-katalogene "Sale" gyldig fra fra 11/4 til til 30/4 og begynn å spare nå!

  Andre Sport og Fritid-kataloger

  • Logo Sport 1
  • Logo XXL Sport
  • Logo Sport Outlet
  • Logo Intersport
  • Logo Anton Sport
  • Logo Stormberg

  Anton Sport, alle tilbudene lett tilgjengelig

  Anton Sport

  Anton Sport er en av Norges eldste sportskjeder, med et omfattende tilbud av sportsklær og -produkter. Hos Anton Sport kan du handle klær og produkter til ski, trening og annen sport, som Anton Sport jakker, skalljakke, skiutstyr, terrengsykler, sko, sekker, klokker, treningsklær og mye mer. 

  Anton Sport har sin helt egne Anton Club som gir medlemsfordeler, fast bonus, tilbud og kurs. Anton Sport fører merker som Bjørn Dæhlie jakker, Oakley, Helly Hansen, Rossignol og alle de andre kjente sportsmerkene.

  Hvis du handler for mer enn 1000 kroner så spanderer Anton Sport frakten. Det er selvfølgelig gratis å hente selv også, ellers koster det fra 99 kroner.

  Kjeden ble etablert i 1932 og eies i dag av MOBO sportsholding.

   Finansavisen kåret i 2005 kjeden til landets beste sportshandler.

  Anton Sport har 14 butikker i Oslo-området, som Anton Sport Bekkestua, Anton Sport Røa, og Anton Sport Fornebu.

  Anton Sport tror på at opplæring og opplevelser har stor betydning for å utvikle og styrke den kunnskapen og entusiasmen som skal til for at de ansatte skal gi kunden mer enn forventet.