Finn Anton Sport i din by

Mest populære for Sport og Fritid

Dette vil kanskje interessere deg vedrørende Anton Sport ...

Anton Sport

Anton Sport er en av Norges eldste sportskjeder, med et omfattende tilbud av sportsklær og -produkter. Hos Anton Sport kan du handle klær og produkter til ski, trening og annen sport, som Anton Sport jakker, skalljakke, skiutstyr, terrengsykler, sko, sekker, klokker, treningsklær og mye mer. 

Anton Sport har sin helt egne Anton Club som gir medlemsfordeler, fast bonus, tilbud og kurs. Anton Sport fører merker som Bjørn Dæhlie jakker, Oakley, Helly Hansen, Rossignol og alle de andre kjente sportsmerkene.

Hvis du handler for mer enn 1000 kroner så spanderer Anton Sport frakten. Det er selvfølgelig gratis å hente selv også, ellers koster det fra 99 kroner.

Kjeden ble etablert i 1932 og eies i dag av MOBO sportsholding.

 Finansavisen kåret i 2005 kjeden til landets beste sportshandler.

Anton Sport har 14 butikker i Oslo-området, som Anton Sport Bekkestua, Anton Sport Røa, og Anton Sport Fornebu.

Anton Sport tror på at opplæring og opplevelser har stor betydning for å utvikle og styrke den kunnskapen og entusiasmen som skal til for at de ansatte skal gi kunden mer enn forventet.

Andre Sport og Fritid-butikker i din by

TIENDEO bruker informasjonskapsler for å tilby sine tjenester, tilpasse annonser og analysere trafikken. Du kan når som helst endre på personvernkontrollene i innstillinger.