Tiendeo official website

Host Salg Opptil 50%

30 dager igjen

Leter du etter de beste Stormberg-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Stormberg-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Stormberg eller noen andre butikker i Sport og Fritid-kategorien i din by. Akkurat nå finnes 1 Stormberg-katalog on Tiendeo. Bla gjennom de nyeste Stormberg-katalogene "Host Salg Opptil 50%" gyldig fra fra 28/9 til til 31/10 og begynn å spare nå!

Andre Sport og Fritid-kataloger

  • Logo Sport 1
  • Logo XXL Sport
  • Logo Sport Outlet
  • Logo Intersport
  • Logo Anton Sport
  • Logo Stormberg

Stormberg, alle tilbudene lett tilgjengelig

Stormberg

Stormberg er et norskeid selskap som spesialiserer seg på tur- og fritidstøy. Stormberg sportsklær og Stormberg turklær er fokuset, med vekt på høy kvalitet og til lave priser. Enten du skal på skogstur med hele familien, fjellekspedisjon med venner eller på stranden med kjæresten, har Stormberg det du trenger. 

Stormberg er et internasjonalt anerkjent merke, og er en klimanøytral bedrift. Stormberg har gratis frakt og 100 dagers full returrett, og mange bestselgere som votter, superundertøy, sportssokker, sports-BH, regnjakker, luer og mye mer. 

Stormberg er kjent for sitt engasjement for de som står i fare for å falle utenfor arbeidslivet, og blant bedriftens ansatte finnes mange med funksjonshemninger, psykiske problemer, eller bakgrunn som kriminelle, narkomane, eller flykninger og asylsøkere.

Steinar Olsen startet Stormberg i Kristiansand i 1998.

Olsens visjon var å selge enkle og rimelige klær med god kvalitet til vanlige, kortere turer i skog og mark. En Stormberg jakke trengte ikke å være egnet til ekspedisjoner i Antarktis, men til hverdagsbruk for aktive nordmenn.

Stormberg har nå over 50 butikker, mer enn 400 ansatte, og et datterselskap i Sverige.

1% av Stormbergs omsetning brukes til samfunnsnyttige og humanitære formål. Hver gang du handler hos oss, hjelper du noen som trenger det. 1% ordningen har hittil bidratt med mer enn 27 millioner til gode formål.