Tiendeo official website
Registrer deg for nyhetsbrevet vårt
Vi er i ferd med å publisere tilbud fra Kari Traa.

Leter du etter de beste Kari Traa-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Kari Traa-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Kari Traa eller noen andre butikker i Sport og Fritid-kategorien i din by. Meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg informert om nye tilbud fra Kari Traa og bli den første som får vite om de beste tilbudene online. Mens du venter kan du bla gjennom de nyeste katalogene i Sport og Fritid-kategorien, som for eksempel New Wave-brosjyren "New Wave Toppoint 2024" gyldig fra fra 15/6 til til 29/6.

Andre Sport og Fritid-kataloger

  • Logo Sport 1
  • Logo Intersport
  • Logo Sport Outlet
  • Logo Nike
  • Logo XXL Sport
  • Logo Helly Hansen

Kari Traa, alle tilbudene lett tilgjengelig

Kari Traa

Kari Traa er ikke bare en olympisk mester i freestyle, men også skaperen av et spennende klesmerke. Kari Traa klær har med seg arven fra Karis oppvekst mellom fjord og fjell, sammen med hennes vinnerinstinkt og kreative lidenskap.

 

Fra Kari Traa ullundertøy til Kari Traa jakker er klærne perfekt tilpasset både kvinnekroppen og livsstilen til en aktiv, sporty, og eventyrlysten kvinne. Kari Traa er merket for alt fra nonner til urbane babes!

Leter du etter tilbut på en Kari Traa bag eller kanskje en skidress, treningsbukse, eller sporty fleece? Finn alt av Kari Traa tilbud på Tiendeo.

Kari Traa Rose med det særegne norske mønsteret har blitt signaturkolleksjonen til Kari Traa takket været kombinasjonen design og testvinnende kvalitet. Med dette ullundertøyet er du garantert å holde varmen, hele vinteren igjennom.

«Kari Traa» ble etablert som egen merkevare i selskapet Skigutane i 2002. Skigutane solgte deretter klesmerket til Active Brands i 2010.

De siste årene har omsetning av merket tatt av i Norge, og i alt passert 150 millioner kroner. Kari Traa markedsføres også i Frankrike, Tyskland, og Østerrike.

Active Brands har 27 ansatte i Kina som jobber med oppfølging av leverandører, blant annet for å sikre oppfølging av etiske retningslinjer.