Tiendeo official website

Annonsering

Løpeklær til herre!

10 dager igjen

Leter du etter de beste Løplabbet-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Løplabbet-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Løplabbet eller noen andre butikker i Sport og Fritid-kategorien i din by. Akkurat nå finnes 1 Løplabbet-katalog on Tiendeo. Bla gjennom de nyeste Løplabbet-katalogene "Løpeklær til herre!" gyldig fra 09/03/2023 til 09/04/2023 og begynn å spare nå!

Andre Sport og Fritid-butikker

  • Logo Sport 1
  • Logo XXL Sport
  • Logo Sport Outlet
  • Logo Intersport
  • Logo Anton Sport
  • Logo Stormberg

Løplabbet, alle tilbudene lett tilgjengelig

Løplabbet

Løplabbet er sportsbutikken for deg som leter etter spisskompetanse innenfor løping og jogging. På deres nettsider kan man lese om utallige skomodeller slik at du kan finne akkurat den typen som passer til ditt bruk.  

De ansatte hos Løplabbet  er alle løpere selv, og de tester alle modellene de selger, i tillegg til konkurrentenes modeller slik at de kan gi deg råd og tips til å finne de løpeskoene og -klærne som passer best til akkurat deg.

Hos Løplabbet kan du teste din løpestil på maskin, slik at du får akkurat riktigte sko. 

Svenske Løplabbet ble etablert i 1984. 

Den norske versjonen ble til som en franchise av den svenske i 1987, men har senere blitt helt uavhengig av broderlandets motsvar.

Løplabbet har 12 butikker i Norge, deriblant Løplabbet Oslo, Løplabbet Trondheim, Løplabbet Drammen, og Løplabbet Kristiansand. 

Alle ansatte i Løplabbet er selv løpere.