Tiendeo official website
Registrer deg for nyhetsbrevet vårt
Vi er i ferd med å publisere tilbud fra Løplabbet.

Leter du etter de beste Løplabbet-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Løplabbet-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Løplabbet eller noen andre butikker i Sport og Fritid-kategorien i din by. Meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg informert om nye tilbud fra Løplabbet og bli den første som får vite om de beste tilbudene online. Mens du venter kan du bla gjennom de nyeste katalogene i Sport og Fritid-kategorien, som for eksempel Proteinfabrikken-brosjyren "30% Rabatt" gyldig fra fra 20/5 til til 30/5.

Andre Sport og Fritid-kataloger

  • Logo G-Sport
  • Logo Diadora
  • Logo Columbia
  • Logo Outnorth
  • Logo Asics
  • Logo Berkeley

Løplabbet, alle tilbudene lett tilgjengelig

Løplabbet

Løplabbet er sportsbutikken for deg som leter etter spisskompetanse innenfor løping og jogging. På deres nettsider kan man lese om utallige skomodeller slik at du kan finne akkurat den typen som passer til ditt bruk.  

De ansatte hos Løplabbet  er alle løpere selv, og de tester alle modellene de selger, i tillegg til konkurrentenes modeller slik at de kan gi deg råd og tips til å finne de løpeskoene og -klærne som passer best til akkurat deg.

Hos Løplabbet kan du teste din løpestil på maskin, slik at du får akkurat riktigte sko. 

Svenske Løplabbet ble etablert i 1984. 

Den norske versjonen ble til som en franchise av den svenske i 1987, men har senere blitt helt uavhengig av broderlandets motsvar.

Løplabbet har 12 butikker i Norge, deriblant Løplabbet Oslo, Løplabbet Trondheim, Løplabbet Drammen, og Løplabbet Kristiansand. 

Alle ansatte i Løplabbet er selv løpere.