Tiendeo official website

Summer Sale Up To 50% Off

5 dager igjen

  Leter du etter de beste Peak Performance-tilbudene?

  Hvis du er på utkikk etter de største Peak Performance-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Peak Performance eller noen andre butikker i Sport og Fritid-kategorien i din by. Akkurat nå finnes 1 Peak Performance-katalog on Tiendeo. Bla gjennom de nyeste Peak Performance-katalogene "Summer Sale Up To 50% Off" gyldig fra fra 14/6 til til 24/6 og begynn å spare nå!

  Andre Sport og Fritid-kataloger

  • Logo Sport 1
  • Logo Intersport
  • Logo Sport Outlet
  • Logo Nike
  • Logo XXL Sport
  • Logo Helly Hansen

  Peak Performance, alle tilbudene lett tilgjengelig

  Peak Performance

  Peak Performance er et livsstilsmerke med en ekte og lang historie. Peak Performance lager utstyr og klær for skielskeren, og har to avdelinger: Peak Performance Active Collection (ski, friluft, trening, og golf) og Peak Performance Casual Collection. Peak Performance har jakker, dunjakker, parka, skibukser og mye mer, som selges både i butikker og outlets i Norge, samt på Peak Performance nettbutikk.


  Peak Performance-kunder er kvinner og menn, i alle aldersgrupper, som er mennesker som søker etter nye opplevelser, liker å være ute og aktive, tilbringer tid med venner og møter nye mennesker. Peak Performance er for folk som har et åpent sinn, en forkjærlighet for ski og uslåelig kvalitet og design.

  Design av Peak Performance jakker og andre plagg er basert på prinsipper som enkelhet og funksjonalitet, men med stilren design og absolutt høyeste kvalitet i materialene. Det er dette som gjør Peak Perfomance klær unike.

  Blant kolleksjonene finner du Peak Performance Black Light, Supreme, og Peak Perfomance Essential.

  Peak Performance ble grunnlagt i Åre i Sverige i 1986 av Peter Blom, Stefan Engström og Christer Mårtensson.

  Peak Performance har i dag en rekke butikker fra Düsseldorf til Dubai, og er del av danske IC Group som omsetter klær for 3 milliarder kroner i året.

  En av grunnleggerne, Stefan Engström, var i sin tid en alpinist i toppklasse med flere seire i verdenscupen.