Tiendeo official website

XXL Sport Kundeavis

5 dager igjen

Tilbud fra XXL Sport

Leter du etter de beste XXL Sport-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største XXL Sport-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra XXL Sport eller noen andre butikker i Sport og Fritid-kategorien i din by. Det finnes akkurat nå 2 XXL Sport-kataloger on Tiendeo. Bla gjennom de nyeste XXL Sport-katalogene "XXL Sport Kundeavis" gyldig fra fra 18/6 til til 30/6 og begynn å spare nå!

Andre Sport og Fritid-kataloger

  • Logo Sport 1
  • Logo Intersport
  • Logo Sport Outlet
  • Logo Nike
  • Logo XXL Sport
  • Logo Helly Hansen

XXL Sport, alle tilbudene lett tilgjengelig

XXL Sport

XXL har tatt opp kampen med dagens spesialistbutikker. Med slagordet "all sports united" tilbyr de mengder av sport- og villmarksprodukter under samme tak. Varehusene gjenspeiler spesialistfokuset med inndeling i avdelinger med produktutdannede selgere som brenner for hvert sitt fagfelt. Få for eksempel alt du trenger til den store turen i XXL Villmark.

Kjedens forretningsidé er stort utvalg, kjente merkevarer og ekstra lave priser. XXL har utstyr til hund, hest, sykkel, jakt, fiske, sport, trening, friluft og mye mer - alt under ett tak og til lave priser.


 XXL er et eldorado for sport- og villmarksinteresserte. Ettersom alle XXL varehus er STORE, flere tusen kvadratmeter, får kunden et stort utvalg, og kan finne all slags utstyr enten du er mosjonist eller eliteutøver.

Norske Øivind Tidemandsen grunnla XXL i 2000.

Internasjonal ekspansjon startet i 2010 med de første varehusene i Sverige. 

XXL er sportskjeden som ekspanderer raskest i Norden, og har nå 23 varehus i Norge, 15 i Sverige og 1 i Finland. I Norge finner du blant annet XXL Bergen og XXL Bodø.

Trodde du at XXL bare selger utstyr? Nei, XXL tilbyr også en rekke tjenester, som sykkelreparasjon og opplæring til jegerprøven!