XXL Sport
XXL Sport

XXL Sport - Kundeavis, tilbudsavis i din by

Finn XXL Sport i din by

Mest populære for Sport og Fritid

Dette vil kanskje interessere deg vedrørende XXL Sport ...

XXL Sport

XXL har tatt opp kampen med dagens spesialistbutikker. Med slagordet "all sports united" tilbyr de mengder av sport- og villmarksprodukter under samme tak. Varehusene gjenspeiler spesialistfokuset med inndeling i avdelinger med produktutdannede selgere som brenner for hvert sitt fagfelt. Få for eksempel alt du trenger til den store turen i XXL Villmark.

Kjedens forretningsidé er stort utvalg, kjente merkevarer og ekstra lave priser. XXL har utstyr til hund, hest, sykkel, jakt, fiske, sport, trening, friluft og mye mer - alt under ett tak og til lave priser.


 XXL er et eldorado for sport- og villmarksinteresserte. Ettersom alle XXL varehus er STORE, flere tusen kvadratmeter, får kunden et stort utvalg, og kan finne all slags utstyr enten du er mosjonist eller eliteutøver.

Norske Øivind Tidemandsen grunnla XXL i 2000.

Internasjonal ekspansjon startet i 2010 med de første varehusene i Sverige. 

XXL er sportskjeden som ekspanderer raskest i Norden, og har nå 23 varehus i Norge, 15 i Sverige og 1 i Finland. I Norge finner du blant annet XXL Bergen og XXL Bodø.

Trodde du at XXL bare selger utstyr? Nei, XXL tilbyr også en rekke tjenester, som sykkelreparasjon og opplæring til jegerprøven!

Andre Sport og Fritid-butikker i din by

Last ned Tiendeo-appen

Følg Tiendeo

Vi forbedrer hele tiden Tiendeo takket være bruken av cookies. Ved å fortsette å bruke nettsiden, aksepterer du vår bruk av cookies. Vis informasjon