Andre brukere så også

Varslinger fra Tiendeo

Jeg ønsker å motta de nyeste kundeavisene fra XXL Sport og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by

Jeg vil også motta kataloger fra Sport og Fritid kategorien

Erklæring om personvern

Andre Sport og Fritid-butikker i din by

XXL Sport, alle tilbudene lett tilgjengelig

XXL Sport

XXL har tatt opp kampen med dagens spesialistbutikker. Med slagordet "all sports united" tilbyr de mengder av sport- og villmarksprodukter under samme tak. Varehusene gjenspeiler spesialistfokuset med inndeling i avdelinger med produktutdannede selgere som brenner for hvert sitt fagfelt. Få for eksempel alt du trenger til den store turen i XXL Villmark.

Kjedens forretningsidé er stort utvalg, kjente merkevarer og ekstra lave priser. XXL har utstyr til hund, hest, sykkel, jakt, fiske, sport, trening, friluft og mye mer - alt under ett tak og til lave priser.


 XXL er et eldorado for sport- og villmarksinteresserte. Ettersom alle XXL varehus er STORE, flere tusen kvadratmeter, får kunden et stort utvalg, og kan finne all slags utstyr enten du er mosjonist eller eliteutøver.

Norske Øivind Tidemandsen grunnla XXL i 2000.

Internasjonal ekspansjon startet i 2010 med de første varehusene i Sverige. 

XXL er sportskjeden som ekspanderer raskest i Norden, og har nå 23 varehus i Norge, 15 i Sverige og 1 i Finland. I Norge finner du blant annet XXL Bergen og XXL Bodø.

Trodde du at XXL bare selger utstyr? Nei, XXL tilbyr også en rekke tjenester, som sykkelreparasjon og opplæring til jegerprøven!

Følg Tiendeo

Last ned Tiendeo-appen

© 2021 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Juridisk informasjon