Tiendeo official website

Helly Hansen Salg!

Utløper i morgen

Leter du etter de beste Helly Hansen-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Helly Hansen-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Helly Hansen eller noen andre butikker i Sport og Fritid-kategorien i din by. Akkurat nå finnes 1 Helly Hansen-katalog on Tiendeo. Bla gjennom de nyeste Helly Hansen-katalogene "Helly Hansen Salg!" gyldig fra 10/05/2023 til 11/06/2023 og begynn å spare nå!

Andre Sport og Fritid-kataloger

  • Logo Sport 1
  • Logo XXL Sport
  • Logo Sport Outlet
  • Logo Intersport
  • Logo Anton Sport
  • Logo Stormberg

Helly Hansen, alle tilbudene lett tilgjengelig

Helly Hansen

Helly Hansen er et norsk tekstilselskap som produserer turklær- og utstyr for ekstreme forhold. Helly Hansen er svært populært innen områder som industri, overlevelser og redningsaksjoner, i tillegg til Helly Hansen high-performance sport

Helly Hansen har utmerkede produkter innen både seiling- og snøidrett, og har alt av produkter som Helly Hansen jakkerHelly Hansen bager og klær til barn, og har en omfattende nettbutikk til ethvert behov.

Helly Hansen redningsvester har reddet mange liv! Hos HH får du også Helly Hansen regntøy som ikke er grått og kjedelig, men tvert i mot vektlegger design og er både stilig og behagelig.

Den nye Helly Hansen Stockholm-støvelen er det beste innen skandinavisk design, og kan brukes både i regnvær og når solen skinner. Man kommer ikke unna snø og is om vinteren. Denne varme, beskyttende og lette støvelen takler alle værforhold uten problemer.

Selskapet ble grunnlagt i Moss i 1877 av sjømannen Helly Juell Hansen under navnet Helly J. Hansens Oljeklædefabrik, og var i Helly Hansen-familiens eie frem til 1970-tallet, da selskapet ble solgt.

I dag har Helly Hansen rundt 600 ansatte og en omsetning på godt over en milliard kroner.

Visste du at Helly Hansen er en storleverandør av klær til de amerikanske landslagene i ski og snowboard?