Tiendeo official website
Registrer deg for nyhetsbrevet vårt
Vi er i ferd med å publisere tilbud fra Helly Hansen.

Leter du etter de beste Helly Hansen-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Helly Hansen-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Helly Hansen eller noen andre butikker i Sport og Fritid-kategorien i din by. Meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg informert om nye tilbud fra Helly Hansen og bli den første som får vite om de beste tilbudene online. Mens du venter kan du bla gjennom de nyeste katalogene i Sport og Fritid-kategorien, som for eksempel New Wave-brosjyren "New Wave Toppoint 2024" gyldig fra fra 15/6 til til 29/6.

Andre Sport og Fritid-kataloger

  • Logo Sport 1
  • Logo Intersport
  • Logo Sport Outlet
  • Logo Nike
  • Logo XXL Sport
  • Logo Helly Hansen

Helly Hansen, alle tilbudene lett tilgjengelig

Helly Hansen

Helly Hansen er et norsk tekstilselskap som produserer turklær- og utstyr for ekstreme forhold. Helly Hansen er svært populært innen områder som industri, overlevelser og redningsaksjoner, i tillegg til Helly Hansen high-performance sport

Helly Hansen har utmerkede produkter innen både seiling- og snøidrett, og har alt av produkter som Helly Hansen jakkerHelly Hansen bager og klær til barn, og har en omfattende nettbutikk til ethvert behov.

Helly Hansen redningsvester har reddet mange liv! Hos HH får du også Helly Hansen regntøy som ikke er grått og kjedelig, men tvert i mot vektlegger design og er både stilig og behagelig.

Den nye Helly Hansen Stockholm-støvelen er det beste innen skandinavisk design, og kan brukes både i regnvær og når solen skinner. Man kommer ikke unna snø og is om vinteren. Denne varme, beskyttende og lette støvelen takler alle værforhold uten problemer.

Selskapet ble grunnlagt i Moss i 1877 av sjømannen Helly Juell Hansen under navnet Helly J. Hansens Oljeklædefabrik, og var i Helly Hansen-familiens eie frem til 1970-tallet, da selskapet ble solgt.

I dag har Helly Hansen rundt 600 ansatte og en omsetning på godt over en milliard kroner.

Visste du at Helly Hansen er en storleverandør av klær til de amerikanske landslagene i ski og snowboard?