Helly Hansen - Kundeavis, rabattkoder og tilbud

Tilbud fra Helly Hansen og andre Sport og Fritid-forhandlere i din by og ditt nærområde

  • Tilbud
Legg Helly Hansen til dine favoritter!
Tilbud fra Helly Hansen i Oslo-brosjyren
TILBUD

Se flere tilbud

(4)

Dette vil kanskje interessere deg vedrørende Helly Hansen ...

Helly Hansen

Helly Hansen er et norsk tekstilselskap som produserer turklær- og utstyr for ekstreme forhold. Helly Hansen er svært populært innen områder som industri, overlevelser og redningsaksjoner, i tillegg til Helly Hansen high-performance sport

Helly Hansen har utmerkede produkter innen både seiling- og snøidrett, og har alt av produkter som Helly Hansen jakkerHelly Hansen bager og klær til barn, og har en omfattende nettbutikk til ethvert behov.

Helly Hansen redningsvester har reddet mange liv! Hos HH får du også Helly Hansen regntøy som ikke er grått og kjedelig, men tvert i mot vektlegger design og er både stilig og behagelig.

Den nye Helly Hansen Stockholm-støvelen er det beste innen skandinavisk design, og kan brukes både i regnvær og når solen skinner. Man kommer ikke unna snø og is om vinteren. Denne varme, beskyttende og lette støvelen takler alle værforhold uten problemer.

Selskapet ble grunnlagt i Moss i 1877 av sjømannen Helly Juell Hansen under navnet Helly J. Hansens Oljeklædefabrik, og var i Helly Hansen-familiens eie frem til 1970-tallet, da selskapet ble solgt.

I dag har Helly Hansen rundt 600 ansatte og en omsetning på godt over en milliard kroner.

Visste du at Helly Hansen er en storleverandør av klær til de amerikanske landslagene i ski og snowboard?

Last ned Tiendeo-appen
Siste tilbud!

Varslinger fra Tiendeo

Motta de nyeste katalogene fra
Helly Hansen i din by på e-post.