Tiendeo official website

Tilbud Sport 1

Mer enn 30 dager

  Tilbud fra Sport 1

  Leter du etter de beste Sport 1-tilbudene?

  Hvis du er på utkikk etter de største Sport 1-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Sport 1 eller noen andre butikker i Sport og Fritid-kategorien i din by. Akkurat nå finnes 1 Sport 1-katalog on Tiendeo. Bla gjennom de nyeste Sport 1-katalogene "Tilbud Sport 1" gyldig fra fra 24/10 til til 24/10 og begynn å spare nå!

  Andre Sport og Fritid-kataloger

  • Logo Sport 1
  • Logo Sport Outlet
  • Logo Intersport
  • Logo Nike
  • Logo Helly Hansen
  • Logo XXL Sport

  Sport 1, alle tilbudene lett tilgjengelig

  Sport 1

  Sport 1 er den ekte sport og butikk-kjeden som er litt annerledes enn andre. Sport 1 satser på fire spesialistfunksjoner - ski, løp, sykkel og friluft. Her får du joggesko, tursko, sekker, løpeklær, søkestenger, skalljakker, hodelykter, dekk, sykkelgafler og alt annet i mellom. 

  Alle butikker med Sport 1 i logoen er med i kjeden. I tillegg er alle Anton Sport-butikkene med, og også ekspertbutikker som Milsluker´n og Bjørn Myhre SportSkandinavisk Høyfjellsutstyr er en del av Sport 1-familien.

  De offisielle Sport 1 Birkenbutikkene har til felles at de har markedsledende kompetanse, bredde og dybde innen langrenn, sykkel og løp og tilbyr kundene alt fra de beste slipemaskinene og sykkelverkstedene til speilkasse og tredemølle med analyse av løpesettet.

  Sport 1 ble etablert på begynnelsen av 1990-tallet av aktører innen sportsbransjen.

  I 2006 gikk Gjelsten Holding inn som hovedaksjonær og i 2008 ble hovedkontoret og lageret etablert på Kløfta, like nord for Oslo.

  I dag består Sport 1 av nærmere 200 butikker og er Norges nest største sportskjede.

  Sport 1 viser sin kompetanse på sponsorsiden og sponser blant annet Birkebeinerarrangementene, Den store Styrkeprøven, Inga Låmi (Norges største jentelangrenn) og flere andre mosjonskonkurranser.