Tiendeo official website

Sport 1 Ekte Sport

3 dager igjen

Tilbud fra Sport 1

Leter du etter de beste Sport 1-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Sport 1-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Sport 1 eller noen andre butikker i Sport og Fritid-kategorien i din by. Det finnes akkurat nå 2 Sport 1-kataloger on Tiendeo. Bla gjennom de nyeste Sport 1-katalogene "Sport 1 Ekte Sport" gyldig fra fra 3/4 til til 21/4 og begynn å spare nå!

Andre Sport og Fritid-kataloger

  • Logo Sport 1
  • Logo XXL Sport
  • Logo Sport Outlet
  • Logo Intersport
  • Logo Anton Sport
  • Logo Stormberg

Sport 1, alle tilbudene lett tilgjengelig

Sport 1

Sport 1 er den ekte sport og butikk-kjeden som er litt annerledes enn andre. Sport 1 satser på fire spesialistfunksjoner - ski, løp, sykkel og friluft. Her får du joggesko, tursko, sekker, løpeklær, søkestenger, skalljakker, hodelykter, dekk, sykkelgafler og alt annet i mellom. 

Alle butikker med Sport 1 i logoen er med i kjeden. I tillegg er alle Anton Sport-butikkene med, og også ekspertbutikker som Milsluker´n og Bjørn Myhre SportSkandinavisk Høyfjellsutstyr er en del av Sport 1-familien.

De offisielle Sport 1 Birkenbutikkene har til felles at de har markedsledende kompetanse, bredde og dybde innen langrenn, sykkel og løp og tilbyr kundene alt fra de beste slipemaskinene og sykkelverkstedene til speilkasse og tredemølle med analyse av løpesettet.

Sport 1 ble etablert på begynnelsen av 1990-tallet av aktører innen sportsbransjen.

I 2006 gikk Gjelsten Holding inn som hovedaksjonær og i 2008 ble hovedkontoret og lageret etablert på Kløfta, like nord for Oslo.

I dag består Sport 1 av nærmere 200 butikker og er Norges nest største sportskjede.

Sport 1 viser sin kompetanse på sponsorsiden og sponser blant annet Birkebeinerarrangementene, Den store Styrkeprøven, Inga Låmi (Norges største jentelangrenn) og flere andre mosjonskonkurranser.