Tilbud fra Sport 1

Andre brukere så også

Varslinger fra Tiendeo

Jeg ønsker å motta de nyeste kundeavisene fra Sport 1 og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by

Jeg vil også motta kataloger fra kategorien

Erklæring om personvern

Andre Sport og Fritid-butikker i din by

Dette vil kanskje interessere deg vedrørende Sport 1 ...

Sport 1

Sport 1 er den ekte sport og butikk-kjeden som er litt annerledes enn andre. Sport 1 satser på fire spesialistfunksjoner - ski, løp, sykkel og friluft. Her får du joggesko, tursko, sekker, løpeklær, søkestenger, skalljakker, hodelykter, dekk, sykkelgafler og alt annet i mellom. 

Alle butikker med Sport 1 i logoen er med i kjeden. I tillegg er alle Anton Sport-butikkene med, og også ekspertbutikker som Milsluker´n og Bjørn Myhre SportSkandinavisk Høyfjellsutstyr er en del av Sport 1-familien.

De offisielle Sport 1 Birkenbutikkene har til felles at de har markedsledende kompetanse, bredde og dybde innen langrenn, sykkel og løp og tilbyr kundene alt fra de beste slipemaskinene og sykkelverkstedene til speilkasse og tredemølle med analyse av løpesettet.

Sport 1 ble etablert på begynnelsen av 1990-tallet av aktører innen sportsbransjen.

I 2006 gikk Gjelsten Holding inn som hovedaksjonær og i 2008 ble hovedkontoret og lageret etablert på Kløfta, like nord for Oslo.

I dag består Sport 1 av nærmere 200 butikker og er Norges nest største sportskjede.

Sport 1 viser sin kompetanse på sponsorsiden og sponser blant annet Birkebeinerarrangementene, Den store Styrkeprøven, Inga Låmi (Norges største jentelangrenn) og flere andre mosjonskonkurranser.