Tiendeo official website

Intersport Kundeavis

Utløper i morgen

Leter du etter de beste Intersport-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Intersport-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Intersport eller noen andre butikker i Sport og Fritid-kategorien i din by. Det finnes akkurat nå 2 Intersport-kataloger on Tiendeo. Bla gjennom de nyeste Intersport-katalogene "Intersport Kundeavis" gyldig fra fra 28/2 til til 29/2 og begynn å spare nå!

Andre Sport og Fritid-kataloger

  • Logo Sport 1
  • Logo XXL Sport
  • Logo Sport Outlet
  • Logo Intersport
  • Logo Anton Sport
  • Logo Stormberg

Intersport, alle tilbudene lett tilgjengelig

Intersport

Intersport ble etablert i 1968 og er en kjede som prioriterer faglig rådgivning. Intersport ønsker at deres kunder skal få fagmessig og personlig service i sine butikker. 

På Intersports nettsider vil du finne faglig informasjon, inspirasjon til trening og mosjon, relevante sportsartikler og kjedens nasjonale kampanjer. Hos intersport får du kjøpt alt du ønsker av sportsutstyr, til for eksempel ski, snowboard, sykling, personlig trening, løping og mye mer.

Hos Intersport finner du værhardt turtøy og fjellklær fra merker som Bergans of Norway og Fjällräven. Intersport ski, staver, skisko, og skismurning gir deg de samme gode opplevelsene om vinteren som sykler, løpesko, og utstyr til all slags ballsport gjør om sommeren.

Intersport ble etablert i 1968 av 13 medlemsland.

I Norge drives Intersport av Gresvig AS, og er en av de største sportskjedene i Norge med en markedsandel på ca 12%. Intersport har i ca. 100 butikker spredt utover hele landet.

I alt finnes ca. 5500 butikker i 44 land. Intersport omsetter for omtrent 75 mrd i året, og har i gjennomsnitt ca 170.000 kunder innom butikkene hver dag. Internasjonalt hovedkontor ligger i Bern, Sveits.

Med medlemskap i Club Intersport får du ekslusive medlemspriser på attraktive merkevarer, treningstips, og invitasjoner til førsalg, kurs, og temakvelder.