Medlemstilbud på Alfa Syndin fjellsko!

Utløper i morgen
Åpne katalog

Varslinger fra Tiendeo

Jeg ønsker å motta de nyeste kundeavisene fra Intersport og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by

Jeg vil også motta kataloger fra Sport og Fritid kategorien

Erklæring om personvern

Andre Sport og Fritid-butikker i din by

Intersport, alle tilbudene lett tilgjengelig

Intersport

Intersport ble etablert i 1968 og er en kjede som prioriterer faglig rådgivning. Intersport ønsker at deres kunder skal få fagmessig og personlig service i sine butikker. 

På Intersports nettsider vil du finne faglig informasjon, inspirasjon til trening og mosjon, relevante sportsartikler og kjedens nasjonale kampanjer. Hos intersport får du kjøpt alt du ønsker av sportsutstyr, til for eksempel ski, snowboard, sykling, personlig trening, løping og mye mer.

Hos Intersport finner du værhardt turtøy og fjellklær fra merker som Bergans of Norway og Fjällräven. Intersport ski, staver, skisko, og skismurning gir deg de samme gode opplevelsene om vinteren som sykler, løpesko, og utstyr til all slags ballsport gjør om sommeren.

Intersport ble etablert i 1968 av 13 medlemsland.

I Norge drives Intersport av Gresvig AS, og er en av de største sportskjedene i Norge med en markedsandel på ca 12%. Intersport har i ca. 100 butikker spredt utover hele landet.

I alt finnes ca. 5500 butikker i 44 land. Intersport omsetter for omtrent 75 mrd i året, og har i gjennomsnitt ca 170.000 kunder innom butikkene hver dag. Internasjonalt hovedkontor ligger i Bern, Sveits.

Med medlemskap i Club Intersport får du ekslusive medlemspriser på attraktive merkevarer, treningstips, og invitasjoner til førsalg, kurs, og temakvelder.

Følg Tiendeo

Last ned Tiendeo-appen

© 2021 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Juridisk informasjon