Annonsering

Se Ukens medlemstilbud!

10 dager igjen

Leter du etter de beste Intersport-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Intersport-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Intersport eller noen andre butikker i Sport og Fritid-kategorien i din by. Akkurat nå finnes 1 Intersport-katalog on Tiendeo. Bla gjennom de nyeste Intersport-katalogene "Se Ukens medlemstilbud!" gyldig fra 30/01/2023 til 13/02/2023 og begynn å spare nå!

Andre Sport og Fritid-butikker

  • Logo Sport 1
  • Logo XXL Sport
  • Logo Sport Outlet
  • Logo Intersport
  • Logo Anton Sport
  • Logo Stormberg

Intersport, alle tilbudene lett tilgjengelig

Intersport

Intersport ble etablert i 1968 og er en kjede som prioriterer faglig rådgivning. Intersport ønsker at deres kunder skal få fagmessig og personlig service i sine butikker. 

På Intersports nettsider vil du finne faglig informasjon, inspirasjon til trening og mosjon, relevante sportsartikler og kjedens nasjonale kampanjer. Hos intersport får du kjøpt alt du ønsker av sportsutstyr, til for eksempel ski, snowboard, sykling, personlig trening, løping og mye mer.

Hos Intersport finner du værhardt turtøy og fjellklær fra merker som Bergans of Norway og Fjällräven. Intersport ski, staver, skisko, og skismurning gir deg de samme gode opplevelsene om vinteren som sykler, løpesko, og utstyr til all slags ballsport gjør om sommeren.

Intersport ble etablert i 1968 av 13 medlemsland.

I Norge drives Intersport av Gresvig AS, og er en av de største sportskjedene i Norge med en markedsandel på ca 12%. Intersport har i ca. 100 butikker spredt utover hele landet.

I alt finnes ca. 5500 butikker i 44 land. Intersport omsetter for omtrent 75 mrd i året, og har i gjennomsnitt ca 170.000 kunder innom butikkene hver dag. Internasjonalt hovedkontor ligger i Bern, Sveits.

Med medlemskap i Club Intersport får du ekslusive medlemspriser på attraktive merkevarer, treningstips, og invitasjoner til førsalg, kurs, og temakvelder.

Varslinger fra Tiendeo

Jeg ønsker å motta de nyeste kundeavisene fra Intersport og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by

Jeg vil også motta kataloger fra Sport og Fritid kategorien

Erklæring om personvern

Følg Tiendeo

Last ned Tiendeo-appen

Last ned Tiendeo-appenLast ned Tiendeo-appen

© 2023 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona