Andre brukere så også

Varslinger fra Tiendeo

Jeg ønsker å motta de nyeste kundeavisene fra Weber og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by

Jeg vil også motta kataloger fra kategorien

Erklæring om personvern

Andre Bygg og hage-butikker i din by

Weber, alle tilbudene lett tilgjengelig

Weber

Blant Webers produkter finner du Leca-blokker, piper, byggeplank (etasjeskillere) og løs-Leca (kuler). Dessuten et utstrakt sortiment av sparkel og avrettingsmasser, mørtler, spesialbetong og våtromsprodukter. 


Weber er et kvalitets- og miljøsertifisert selskap og har et integrert ledelsessystem for kvalitet, ytre miljø og arbeidsmiljø. Selskaper og merkenavn som Oslo Mørtelverk, Norsk Tegl, Optiroc, ABS, Serpo og nå senest maxit, er en del av Webers bakgrunn. 

Betong er et fantastisk materiale, og Weber Hobbybetong er en støpemasse for alle med skapertrang, rett og slett et lekent produkt for kreative sjeler. Se selv hva du kan gjøre med betong og Weber mørtel weber-norge.no.

Å bygge med Weber Leca er som å bygge med byggeklosser. Ved å stable stein på stein kan du bygge nær sagt hva som helst. Og vakre, holdbare overflatebehandlinger gjør at stadig flere arkitekter, entreprenører og byggherrer bruker Leca i hele huset.

Weber er best kjent som selskapet bak Leca, som startet opp i 1954, men har vært en del av flere bedriftssammenslåinger og navneskifter opp gjennom årene

Det er ca 250 ansatte i Norge og over 1000 forhandlere rundt om i landet. 

Weber er den ledende bedriften innen murverk og murverksrelaterte produkter i Norge, og eies av det franske konsernet Saint-Gobain.