Tiendeo official website
Registrer deg for nyhetsbrevet vårt
Vi er i ferd med å publisere tilbud fra Weber.

Leter du etter de beste Weber-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Weber-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Weber eller noen andre butikker i Bygg og hage-kategorien i din by. Meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg informert om nye tilbud fra Weber og bli den første som får vite om de beste tilbudene online. Mens du venter kan du bla gjennom de nyeste katalogene i Bygg og hage-kategorien, som for eksempel Maxbo-brosjyren "Få Huset I Form" gyldig fra fra 26/2 til til 31/3.

Andre Bygg og hage-kataloger

  • Logo Jula
  • Logo Obs Bygg
  • Logo Biltema
  • Logo Felleskjøpet
  • Logo Clas Ohlson
  • Logo Megaflis

Weber, alle tilbudene lett tilgjengelig

Weber

Blant Webers produkter finner du Leca-blokker, piper, byggeplank (etasjeskillere) og løs-Leca (kuler). Dessuten et utstrakt sortiment av sparkel og avrettingsmasser, mørtler, spesialbetong og våtromsprodukter. 


Weber er et kvalitets- og miljøsertifisert selskap og har et integrert ledelsessystem for kvalitet, ytre miljø og arbeidsmiljø. Selskaper og merkenavn som Oslo Mørtelverk, Norsk Tegl, Optiroc, ABS, Serpo og nå senest maxit, er en del av Webers bakgrunn. 

Betong er et fantastisk materiale, og Weber Hobbybetong er en støpemasse for alle med skapertrang, rett og slett et lekent produkt for kreative sjeler. Se selv hva du kan gjøre med betong og Weber mørtel weber-norge.no.

Å bygge med Weber Leca er som å bygge med byggeklosser. Ved å stable stein på stein kan du bygge nær sagt hva som helst. Og vakre, holdbare overflatebehandlinger gjør at stadig flere arkitekter, entreprenører og byggherrer bruker Leca i hele huset.

Weber er best kjent som selskapet bak Leca, som startet opp i 1954, men har vært en del av flere bedriftssammenslåinger og navneskifter opp gjennom årene

Det er ca 250 ansatte i Norge og over 1000 forhandlere rundt om i landet. 

Weber er den ledende bedriften innen murverk og murverksrelaterte produkter i Norge, og eies av det franske konsernet Saint-Gobain.