Opprett konto for å finne ut når!

Vi er i ferd med å publisere tilbud fra Weber

Opprett konto for å finne ut når!

Finn Weber i din by

Dette vil kanskje interessere deg vedrørende Weber ...

Weber

Blant Webers produkter finner du Leca-blokker, piper, byggeplank (etasjeskillere) og løs-Leca (kuler). Dessuten et utstrakt sortiment av sparkel og avrettingsmasser, mørtler, spesialbetong og våtromsprodukter. 


Weber er et kvalitets- og miljøsertifisert selskap og har et integrert ledelsessystem for kvalitet, ytre miljø og arbeidsmiljø. Selskaper og merkenavn som Oslo Mørtelverk, Norsk Tegl, Optiroc, ABS, Serpo og nå senest maxit, er en del av Webers bakgrunn. 

Betong er et fantastisk materiale, og Weber Hobbybetong er en støpemasse for alle med skapertrang, rett og slett et lekent produkt for kreative sjeler. Se selv hva du kan gjøre med betong og Weber mørtel weber-norge.no.

Å bygge med Weber Leca er som å bygge med byggeklosser. Ved å stable stein på stein kan du bygge nær sagt hva som helst. Og vakre, holdbare overflatebehandlinger gjør at stadig flere arkitekter, entreprenører og byggherrer bruker Leca i hele huset.

Weber er best kjent som selskapet bak Leca, som startet opp i 1954, men har vært en del av flere bedriftssammenslåinger og navneskifter opp gjennom årene

Det er ca 250 ansatte i Norge og over 1000 forhandlere rundt om i landet. 

Weber er den ledende bedriften innen murverk og murverksrelaterte produkter i Norge, og eies av det franske konsernet Saint-Gobain. 

Andre Bygg og hage-butikker i din by

TIENDEO bruker informasjonskapsler for å tilby sine tjenester, tilpasse annonser og analysere trafikken. Du kan når som helst endre på personvernkontrollene i innstillinger.