Tiendeo official website

Biltema Vårbrosjyre 2024_NO

29 dager igjen

  Leter du etter de beste Biltema-tilbudene?

  Hvis du er på utkikk etter de største Biltema-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Biltema eller noen andre butikker i Bygg og hage-kategorien i din by. Akkurat nå finnes 1 Biltema-katalog on Tiendeo. Bla gjennom de nyeste Biltema-katalogene "Biltema Vårbrosjyre 2024_NO" gyldig fra fra 11/4 til til 15/5 og begynn å spare nå!

  Andre Bygg og hage-kataloger

  • Logo Jula
  • Logo Obs Bygg
  • Logo Biltema
  • Logo Felleskjøpet
  • Logo Clas Ohlson
  • Logo Megaflis

  Biltema, alle tilbudene lett tilgjengelig

  Biltema er en stor skandinavisk forhandler innen reservedeler og tilbehør til bil, mc, båt, bygg, verktøy, hjem og fritid, kjemi og teknikk. Biltema har mer enn 50 varehus i Norge.

  Om Biltema

  Forretningsidéen til Biltema er å tilby et bredt spekter av produkter av høy funksjonell kvalitet til så lave priser at alle kan ha råd til å kjøpe dem. Varesortimentet teller mer enn 18 000 forskjellige artikler, og markedsføres under merkenavnene Biltema og Biltema Professional. Biltema Professional-produktene henvender seg først og fremst til de som benytter produktene (for eksempel verktøy) i yrkessammenheng.

  På Tiendeo.no finner du alltid den nyeste utgaven av Biltema-katalogen, aktuelle tilbud fra Biltema, samt informasjon om åpningstidene til Biltema-varehus i din nærhet. Biltema har mer enn 50 varehus i Norge.

  Biltemas historie

  Biltema ble etablert som postordrefirma i Sverige i 1963. Grunnleggeren Sten Åke Lindholm la merke til at billeverandørene ofte hadde lav fortjenestemargin på bilene de solgte, men tok det igjen med høy fortjeneste på reservedeler. Han så også at det i mange bransjer var flere mellomledd mellom produsent og forbruker, og konkluderte med at han kunne senke prisene betydelig ved å kjøpe direkte fra produsentene.

  Etter noen år ble postordrevirksomheten utvidet med en liten butikk. I 1976 hadde omsetningen økt til 25 millioner svenske kroner, og i 1983 started Biltema opp i Norge. Biltemas virksomhet i Norge er i dag organisert i selskapet Biltema Norge AS, som har forretningskontor i Lier. 

  Mer om Biltema

  Biltema-katalogen er selskapets viktigste markedsføringsverktøy. Den kommer ut to ganger i året, og distribueres til alle husholdninger i nærheten av Biltema-varehusene. Totalt blir Biltema-katalogen trykket i 14 millioner eksemplarer per år, og ifølge Biltema selv ville stabelen bli 155 km høy hvis alle katalogene ble stablet oppå hverandre!

  Biltema stiller krav til alle sine samarbeidspartnere om å respektere de sosiale rettighetene som gjelder i deres respektive land og å overholde nasjonale standarder for arbeidsvilkår som minstelønn og arbeidstid. Barnearbeid skal ikke forekomme.

  Biltema er bedriftsfadder for SOS Barnebyer. Gjennom Biltema Foundation støtter Biltema også blant annet Leger uten grenser, Redd Barna, og arbeidet til den svenske hjelpeorganisasjonen Skandinaviska Barnmissionens på Filippinene.