Finn XL-Bygg i din by

Dette vil kanskje interessere deg vedrørende XL-Bygg ...

XL-Bygg

Alle butikkene har lokal forankring og er eid av de lokale byggevarehandlerne som finnes i mange byer i Norge, inkludert XL-Bygg Oslo og XL-Bygg Bergen. Dette kommer deg som kunde til gode, samtidig som du drar fordel av felles innkjøp og spennende aktiviteter. 

XL Bygg har alt du trenger innenfor produktkategoriene listverk, kledning og panel, gulv, mur, tak, garasje, terrasse, oppbevaringsløsninger, varme, kjøkken, uterom, dører og vinduer, og bad og våtrom.

Med din egen byggekonto får du full kontroll på kostandene, slik at du kan bruke mest mulig tid på å komme i mål med byggingen. Og skulle prosjektet bli dyrere enn forventet, har du med XL-BYGG Byggekonto ekstra penger i bakhånd. 

XL-Bygg ble etablert i 2009.

XL-bygg ble til ved at den norske kjeden Byggkjøp ble slått sammen med kjeder i Sverige og Danmark.

XL-BYGG er Skandinavias største byggevarekjede med over 290 butikker spredt utover Norge, Sverige og Danmark.

XL-Bygg tror at alle har en «macho» i seg. Ikke nøl med å svinge innom XL-BYGG for gode råd, profesjonell hjelp og solide produkter som vil gjøre jobben din lettere.

Andre Bygg og hage-butikker i din by

TIENDEO INTERNATIONAL

TIENDEO bruker informasjonskapsler for å tilby sine tjenester, tilpasse annonser og analysere trafikken. Du kan når som helst endre på personvernkontrollene i innstillinger.