Tiendeo official website

Kampanje Klubbtilbud!

Utløper i dag

Leter du etter de beste XL-Bygg-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største XL-Bygg-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra XL-Bygg eller noen andre butikker i Bygg og hage-kategorien i din by. Det finnes akkurat nå 2 XL-Bygg-kataloger on Tiendeo. Bla gjennom de nyeste XL-Bygg-katalogene "Kampanje Klubbtilbud!" gyldig fra fra 19/9 til til 1/10 og begynn å spare nå!

Andre Bygg og hage-kataloger

  • Logo Jula
  • Logo Obs Bygg
  • Logo Biltema
  • Logo Felleskjøpet
  • Logo Clas Ohlson
  • Logo Megaflis

XL-Bygg, alle tilbudene lett tilgjengelig

XL-Bygg

Alle butikkene har lokal forankring og er eid av de lokale byggevarehandlerne som finnes i mange byer i Norge, inkludert XL-Bygg Oslo og XL-Bygg Bergen. Dette kommer deg som kunde til gode, samtidig som du drar fordel av felles innkjøp og spennende aktiviteter. 

XL Bygg har alt du trenger innenfor produktkategoriene listverk, kledning og panel, gulv, mur, tak, garasje, terrasse, oppbevaringsløsninger, varme, kjøkken, uterom, dører og vinduer, og bad og våtrom.

Med din egen byggekonto får du full kontroll på kostandene, slik at du kan bruke mest mulig tid på å komme i mål med byggingen. Og skulle prosjektet bli dyrere enn forventet, har du med XL-BYGG Byggekonto ekstra penger i bakhånd. 

XL-Bygg ble etablert i 2009.

XL-bygg ble til ved at den norske kjeden Byggkjøp ble slått sammen med kjeder i Sverige og Danmark.

XL-BYGG er Skandinavias største byggevarekjede med over 290 butikker spredt utover Norge, Sverige og Danmark.

XL-Bygg tror at alle har en «macho» i seg. Ikke nøl med å svinge innom XL-BYGG for gode råd, profesjonell hjelp og solide produkter som vil gjøre jobben din lettere.