Annonsering

Leter du etter de beste Bygger'n-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Bygger'n-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Bygger'n eller noen andre butikker i Bygg og hage-kategorien i din by. Meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg informert om nye tilbud fra Bygger'n og bli den første som får vite om de beste tilbudene online. Mens du venter kan du bla gjennom de nyeste katalogene i Bygg og hage-kategorien, som for eksempel Jula-brosjyren "Jula Kundeavis" gyldig fra 13/01/2023 til 02/02/2023.

Andre Bygg og hage-butikker

  • Logo Jula
  • Logo Obs Bygg
  • Logo Biltema
  • Logo Felleskjøpet
  • Logo Clas Ohlson
  • Logo Megaflis

Bygger'n, alle tilbudene lett tilgjengelig

Bygger'n

Bygger'n er en norsk byggevarekjede. Mottoet til kjeden er «du kan stole på fagfolk», og Bygger'n er en komplett byggevarekjede og dekker hele spekteret av Bygger'n byggevarer, trelast, dører og vindu, kjøkken, bad, garderobe, verktøy, tak, gulv, hage. I tillegg fører mange i kjeden HIBA-hus, -hytte og -garasje. 

Hos Bygger'n treffer du folk som har bygd det meste, og som gjerne deler sin kunnskap. Det kan spare deg for mye ergrelse og kostnader. Skal du i gang med et større prosjekt, så avtal gjerne tid til en grundig veiledning.

Bygger’n-klubben er fordelsklubben for deg som har interesse av byggevarer, pusser opp eller bygger nytt.
Medlemsfordeler er blant annet: Medlemspris på utvalgte produkter (nye tilbud hver måned), gode råd og inspirasjonstips, i tillegg til at man som Bygger'n Klubb-medlem mottar siste nytt og forhåndsvarsel om kampanjetilbud på mail før alle andre får det.

Bygger'n-kjeden ble etablert i 1991 og eies av E.A. Smith AS.

Etter drøye 20 års virksomhet passerte kjeden 4 milliarder i årlig omsetning!

Kjedekontoret ligger i Trondheim, og betjener ca. 100 butikker over hele landet.

Skal du i gang med et større prosjekt, kan det være smart å ha Bygger'n Byggekonto. Da får du en faktura hver måned, helt rentefritt.

Varslinger fra Tiendeo

Jeg ønsker å motta de nyeste kundeavisene fra Bygger'n og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by

Jeg vil også motta kataloger fra Bygg og hage kategorien

Erklæring om personvern

Følg Tiendeo

Last ned Tiendeo-appen

Last ned Tiendeo-appenLast ned Tiendeo-appen

© 2023 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona