Tiendeo official website

Tilbud Bygger'n

Mer enn 30 dager

  Tilbud fra Bygger'n

  Leter du etter de beste Bygger'n-tilbudene?

  Hvis du er på utkikk etter de største Bygger'n-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Bygger'n eller noen andre butikker i Bygg og hage-kategorien i din by. Akkurat nå finnes 1 Bygger'n-katalog on Tiendeo. Bla gjennom de nyeste Bygger'n-katalogene "Tilbud Bygger'n" gyldig fra fra 24/10 til til 24/10 og begynn å spare nå!

  Andre Bygg og hage-kataloger

  • Logo Obs Bygg
  • Logo Jula
  • Logo Biltema
  • Logo Hageland
  • Logo Felleskjøpet
  • Logo Megaflis

  Bygger'n, alle tilbudene lett tilgjengelig

  Bygger'n

  Bygger'n er en norsk byggevarekjede. Mottoet til kjeden er «du kan stole på fagfolk», og Bygger'n er en komplett byggevarekjede og dekker hele spekteret av Bygger'n byggevarer, trelast, dører og vindu, kjøkken, bad, garderobe, verktøy, tak, gulv, hage. I tillegg fører mange i kjeden HIBA-hus, -hytte og -garasje. 

  Hos Bygger'n treffer du folk som har bygd det meste, og som gjerne deler sin kunnskap. Det kan spare deg for mye ergrelse og kostnader. Skal du i gang med et større prosjekt, så avtal gjerne tid til en grundig veiledning.

  Bygger’n-klubben er fordelsklubben for deg som har interesse av byggevarer, pusser opp eller bygger nytt.
  Medlemsfordeler er blant annet: Medlemspris på utvalgte produkter (nye tilbud hver måned), gode råd og inspirasjonstips, i tillegg til at man som Bygger'n Klubb-medlem mottar siste nytt og forhåndsvarsel om kampanjetilbud på mail før alle andre får det.

  Bygger'n-kjeden ble etablert i 1991 og eies av E.A. Smith AS.

  Etter drøye 20 års virksomhet passerte kjeden 4 milliarder i årlig omsetning!

  Kjedekontoret ligger i Trondheim, og betjener ca. 100 butikker over hele landet.

  Skal du i gang med et større prosjekt, kan det være smart å ha Bygger'n Byggekonto. Da får du en faktura hver måned, helt rentefritt.