Finn Bygger'n i din by

Mest populære for Bygg og hage

Dette vil kanskje interessere deg vedrørende Bygger'n ...

Bygger'n

Bygger'n er en norsk byggevarekjede. Mottoet til kjeden er «du kan stole på fagfolk», og Bygger'n er en komplett byggevarekjede og dekker hele spekteret av Bygger'n byggevarer, trelast, dører og vindu, kjøkken, bad, garderobe, verktøy, tak, gulv, hage. I tillegg fører mange i kjeden HIBA-hus, -hytte og -garasje. 

Hos Bygger'n treffer du folk som har bygd det meste, og som gjerne deler sin kunnskap. Det kan spare deg for mye ergrelse og kostnader. Skal du i gang med et større prosjekt, så avtal gjerne tid til en grundig veiledning.

Bygger’n-klubben er fordelsklubben for deg som har interesse av byggevarer, pusser opp eller bygger nytt.
Medlemsfordeler er blant annet: Medlemspris på utvalgte produkter (nye tilbud hver måned), gode råd og inspirasjonstips, i tillegg til at man som Bygger'n Klubb-medlem mottar siste nytt og forhåndsvarsel om kampanjetilbud på mail før alle andre får det.

Bygger'n-kjeden ble etablert i 1991 og eies av E.A. Smith AS.

Etter drøye 20 års virksomhet passerte kjeden 4 milliarder i årlig omsetning!

Kjedekontoret ligger i Trondheim, og betjener ca. 100 butikker over hele landet.

Skal du i gang med et større prosjekt, kan det være smart å ha Bygger'n Byggekonto. Da får du en faktura hver måned, helt rentefritt.

Andre Bygg og hage-butikker i din by

TIENDEO bruker informasjonskapsler for å tilby sine tjenester, tilpasse annonser og analysere trafikken. Du kan når som helst endre på personvernkontrollene i innstillinger.