Tiendeo official website
Registrer deg for nyhetsbrevet vårt
Vi er i ferd med å publisere tilbud fra Byggmax.

Leter du etter de beste Byggmax-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Byggmax-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Byggmax eller noen andre butikker i Bygg og hage-kategorien i din by. Meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg informert om nye tilbud fra Byggmax og bli den første som får vite om de beste tilbudene online. Mens du venter kan du bla gjennom de nyeste katalogene i Bygg og hage-kategorien, som for eksempel VVS Eksperten-brosjyren "Vårkampanje" gyldig fra fra 11/4 til til 30/4.

Andre Bygg og hage-kataloger

  • Logo Jula
  • Logo Obs Bygg
  • Logo Biltema
  • Logo Felleskjøpet
  • Logo Clas Ohlson
  • Logo Megaflis

Byggmax, alle tilbudene lett tilgjengelig

Byggmax er en byggevarekjede som ble startet i Sverige i 1993. Kjeden har 30 varehus i Norge, og deler i tillegg inspirasjon og instruksjoner på internett via egne hjemmesider, smartphone-apper og sosiale medier.

Om Byggmax

Idéen til Byggmax er enkel: Kjeden tilbyr byggevarer av god kvalitet til lave priser, både til hobbysnekkere og proffer. Hos Byggmax finner du treverk og isolasjonsmaterialer, spiker og skruer, verktøy og jernvare. Til hage og uterom finner du alt fra gjerder og levegger til murstein, belegningsstein og plasttak.

Byggmax tilbyr også prosjektbeskrivelser for de fleste typer byggeprosjekter.

Byggmax holder prisene nede ved å la kundene gjøre en del av jobben. Informasjon om produktene, bruk og materialberegninger finner du på Byggmax' nettsider. Deretter henter du ut og laster materialene selv, før du betaler dem i drive-in-butikken.

For å presse prisene ytterligere bruker Byggmax et fåtall store leverandører leverer et begrenset utvalg av basisprodukter direkte til alle Byggmax-butikkene. Langsiktig samarbeid og effektive innkjøp sikrer høy kvalitet og lave priser.

På Tiendeo.no finner du alltid den nyeste utgaven av kundeavisen til Byggmax, samt informasjon om åpningstidene til Byggmax-butikker i din nærhet.

Byggmax' historie

Byggmax ble grunnlagt i Sverige i 1993 under navnet Gunnars ByggNetto. Den første butikken i Norge ble åpnet i 2007. Kjeden har i dag over 100 varehus i Sverige, Norge og Finland.

I 2003 gikk Byggmax fra å være en franchiseorganisasjon til sentral eierskap av alle butikkene. I 2009 begynte Byggmax med e-handel og hjemmeleveranse av produkter.

 

 

E-handel og selvbetjening

Butikk og e-handel kompletterer hverandre i Byggmax-modellen, der en av ambisjonene er å spre kunnskap via internett og tilby et bredt e-handelssortiment. På nettet kan du se priser og lagerbeholdning for hele sortimentet i alle Byggmax-butikker. Du kan handle direkte på nettet, eller lage handlelister som sparer deg tid i butikken.

Byggmax-butikkene er basert på selvbetjening, noe som medfører at kjeden kan selge til lavere priser. På internett deler Byggmax inspirasjon og instruksjoner om alt fra gulv- til taklegging. Gjennom hjemmesiden, smartphone-apper og aktiv tilstedeværelse i sosiale medier vil Byggmax være tilgjengelig før, under og etter ditt byggeprosjekt.