Andre brukere så også

Varslinger fra Tiendeo

Jeg ønsker å motta de nyeste kundeavisene fra Jula og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by

Jeg vil også motta kataloger fra kategorien

Erklæring om personvern

Andre Bygg og hage-butikker i din by

Dette vil kanskje interessere deg vedrørende Jula ...

Jula AB er en butikkjede som selger produkter til hjemmefiksere, håndverkere, bønder og hus- og hytteeiere. Selskapet ble grunnlagt i Sverige i 1979, og har i dag 87 varehus i Sverige, Norge og Polen.

Om Jula

Julas visjon er å gjøre livet lettere for kreative hjemmefiksere og proffe over hele verden, gjennom å tilby et stort utvalg av varer og løsninger for en enklere hverdag. Vareutvalget inkluderer blant annet verktøy og maskiner, bygg og maling, el-artikler og belysning, arbeidsklær og verneutstyr, hage- og fritidsutstyr, samt utstyr til bil og garasje, hjem og husholdning.

De såkalte produktstigene “bra-bedre-best“ tar utgangspunkt i at hobbysnekkere har andre behov enn profesjonelle, og skal gjøre det lett å velge riktig produkt etter behov. Ved å kjøpe inn i store kvanta direkte fra produsenter over hele verden holdes prisene så lave som mulig.

På Tiendeo.no finner du alltid den nyeste utgaven av Jula-katalogen, aktuelle tilbud fra Jula, samt informasjon om åpningstidene til Jula-varehus i din nærhet.

Julas historie

Jula ble etablert på gården Jultorp i Västergötland i Sverige i 1979. I begynnelsen produserte og solgte bedriften kappsager for ved. Ut over 1980-tallet ble vareutvalget ble utvidet med sveiseutstyr, dreiebenker og annet utstyr til landbruk og skogbruk. På denne tiden ble også den første Jula-katalogen sendt ut til kundene, som i hovedsak var bønder og småindustri.

I 1999 startet Jula med direkte reklame, og bedriften er i dag blant Nordens ledende selskaper på dette området. På den samme tiden startet satsingen på egne varemerker.

I dag er Jula fortsatt et familieselskap, med 2800 ansatte, 82 varehus og en årlig omsetning på mer enn 5 milliarder norske kroner.

Miljø og samfunnsansvar

Bærekraft ses på som en integrert del av virksomheten i Jula. Selskapet arbeider for større bevissthet rundt valget av råvarer i produktene, og bærekraft får en stadig større betydning for valg av disse råvarene. All transport til Jula fra Kina går med så kalt "slow shipping", som innebærer at fartøyet går saktere og forbruker mindre drivstoff. Energien til Julas sentrallager og hovedkontor kommer hovedsakelig fra vindkraft, og oppvarmingen skjer via fjernvarme. Lageret og hovedkontoret er også utstyrt med automatikk som bidrar til å redusere ressursforbruket.

Julas adferdskodeks fastsetter allmenne prinsipper og erklæringer om menneskerettigheter, arbeidsrettigheter og miljø. Selskapet kontrollerer og måler at leverandørene etterlever atferdskodeksen.

Jula har støttet Hungerprojektet, en av Sveriges største ideelle organisasjoner, siden 2014. Hungerprojektet arbeider for å forbedre helse, utdanning og lokalt demokrati i blant annet Bangladesh.