Andre brukere så også

Varslinger fra Tiendeo

Jeg ønsker å motta de nyeste kundeavisene fra Bauhaus og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by

Jeg vil også motta kataloger fra kategorien

Erklæring om personvern

Andre Bygg og hage-butikker i din by

Dette vil kanskje interessere deg vedrørende Bauhaus ...

Bauhaus

Her får kundene alt fra borremaskiner og verktøy til maling og VVS, under samme tak. BAUHAUS har fra starten hatt fokus på det omfattende og brede vareutvalget, den kompetente rådgivningen, den kundeorienterte servicen, den høye produktkvaliteten og de lave prisene. Den dag i dag er disse serviceparametrene stadig det grunnleggende fundament for varehuset.

BAUHAUS har et varesortiment på mer enn 120.000 varer. Varehusene har tilknyttet et stort og velassortert BAUHAUS hagesenter. BAUHAUS fører et bredt og dypt sortiment i vareområder som belysning/elektro, VVS, verktøy, jernvarer, malervarer, oppbevaringsløsninger, fliser, gulvbelegg, tre-/bygningsarktikler og et kjempeutvalg av hageartikler og innen- og utendørs planter. Du finner også BAUHAUS hagemøbler og BAUHAUS markiser.

BAUHAUS har eksistert i mer enn 50 år og kjeden har for lengst bevist sin levedyktighet med et bredt utvalg kvalitetsprodukter til konkurransedyktige priser, kompetent rådgivning og god service. BAUHAUS har også en Kids Club for barn mellom 5 og 10 år som underholder og aktiviserer barna mens foreldrene handler.

BAUHAUS har sammensatt et bredt utvalg av egne merker innenfor fliser, VVS, jernvare, verktøy og maskiner, maling og hobbysortiment, hageprodukter, el og belysning, men også innenfor trevarer og byggematerialer. Blant disse finner du Logoclic, Stabilit, og Regalux.

BAUHAUS introduserte konseptet ”alt under samme tak” i 1960 da det første byggevarehuset åpnet i Mannheim i Tyskland. 

I dag har BAUHAUS 220 varehus i 15 land. BAUHAUS Vestby utenfor Oslo er det største byggevarehuset i Norge.

Det primære med BAUHAUS-konseptet var ideen med å samle et stort antall spesialforretninger under samme tak. Dette var en helt ny måte å tenke spesialforretning på.