Tiendeo official website

Bauhaus Kundeavis

Utløper i morgen

Tilbud fra Bauhaus

Leter du etter de beste Bauhaus-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Bauhaus-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Bauhaus eller noen andre butikker i Bygg og hage-kategorien i din by. Akkurat nå finnes 1 Bauhaus-katalog on Tiendeo. Bla gjennom de nyeste Bauhaus-katalogene "Bauhaus Kundeavis" gyldig fra 01/06/2023 til 11/06/2023 og begynn å spare nå!

Andre Bygg og hage-kataloger

  • Logo Jula
  • Logo Obs Bygg
  • Logo Biltema
  • Logo Felleskjøpet
  • Logo Clas Ohlson
  • Logo Megaflis

Bauhaus, alle tilbudene lett tilgjengelig

Bauhaus

Her får kundene alt fra borremaskiner og verktøy til maling og VVS, under samme tak. BAUHAUS har fra starten hatt fokus på det omfattende og brede vareutvalget, den kompetente rådgivningen, den kundeorienterte servicen, den høye produktkvaliteten og de lave prisene. Den dag i dag er disse serviceparametrene stadig det grunnleggende fundament for varehuset.

BAUHAUS har et varesortiment på mer enn 120.000 varer. Varehusene har tilknyttet et stort og velassortert BAUHAUS hagesenter. BAUHAUS fører et bredt og dypt sortiment i vareområder som belysning/elektro, VVS, verktøy, jernvarer, malervarer, oppbevaringsløsninger, fliser, gulvbelegg, tre-/bygningsarktikler og et kjempeutvalg av hageartikler og innen- og utendørs planter. Du finner også BAUHAUS hagemøbler og BAUHAUS markiser.

BAUHAUS har eksistert i mer enn 50 år og kjeden har for lengst bevist sin levedyktighet med et bredt utvalg kvalitetsprodukter til konkurransedyktige priser, kompetent rådgivning og god service. BAUHAUS har også en Kids Club for barn mellom 5 og 10 år som underholder og aktiviserer barna mens foreldrene handler.

BAUHAUS har sammensatt et bredt utvalg av egne merker innenfor fliser, VVS, jernvare, verktøy og maskiner, maling og hobbysortiment, hageprodukter, el og belysning, men også innenfor trevarer og byggematerialer. Blant disse finner du Logoclic, Stabilit, og Regalux.

BAUHAUS introduserte konseptet ”alt under samme tak” i 1960 da det første byggevarehuset åpnet i Mannheim i Tyskland. 

I dag har BAUHAUS 220 varehus i 15 land. BAUHAUS Vestby utenfor Oslo er det største byggevarehuset i Norge.

Det primære med BAUHAUS-konseptet var ideen med å samle et stort antall spesialforretninger under samme tak. Dette var en helt ny måte å tenke spesialforretning på.