Annonsering

Leter du etter de beste Clas Ohlson-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Clas Ohlson-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Clas Ohlson eller noen andre butikker i Bygg og hage-kategorien i din by. Meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg informert om nye tilbud fra Clas Ohlson og bli den første som får vite om de beste tilbudene online. Mens du venter kan du bla gjennom de nyeste katalogene i Bygg og hage-kategorien, som for eksempel Biltema-brosjyren "Biltema Aktuelle Tilbud!" gyldig fra 24/11/2022 til 08/12/2022.

Andre Bygg og hage-butikker

Clas Ohlson, alle tilbudene lett tilgjengelig

Clas Ohlson er et internasjonalt detaljhandelsselskap med over 200 butikker, 4700 ansatte og en stor nettbutikk. Clas Ohlson ønsker å være det selvfølgelige valget for folk som trenger produkter til praktisk problemløsing.

Om clas ohlson norge

Clas Ohlsons misjon er å hjelpe og inspirere folk til å forbedre hverdagen sin ved å tilby smarte, enkle, praktiske løsninger til attraktive priser. "Vi skal selger holdbare og prisgunstige produkter med riktig kvalitet etter behov" er forretningsidéen.

Clas Ohlson har mer enn 15 000 forskjellige "dingser" i sortimentet. Bedriften har sitt eget Clas Ohlson varemerke, men for å gi kundene sine det beste tilbudet fører butikkene også produkter fra andre leverandører. Clas Ohlson har ingen egenproduksjon, men kjøper inn alle produkter foretaket selger.

På Tiendeo.no finner du alltid den nyeste utgaven av Clas Ohlson-katalogen, aktuelle tilbud fra Clas Ohlson, samt informasjon om åpningstidene til Clas Ohlson-butikker i din nærhet. Clas Ohlson har 75 butikker i Norge.

clas ohlson norge historie

I 1918 opprettet den teknisk interesserte sykkelreparatøren Clas Ohlson et postordrefirma i Insjön i Dalarna i Sverige. I begynnelsen solgte han hovedsakelig tekniske “gjør-det-selv“-instruksjonsbøker, men etter hvert ble vareutvalget utvidet med produkter som verktøy, fotoutstyr og byggesett for radioapparater.

Postordre var Clas Ohlsons primære virksomhet helt fram til 1980-tallet. Den første norske Clas Ohlson-katalogen kom i 1985. Norge var også det første landet utenom Sverige som fikk en Clas Ohlson-butikk: Clas Ohlson i Oslo ble innviet i 1991.

Gründeren Clas Ohlson var engasjert i den daglige driften av foretaket i 60 år, helt fram til sin død.

Clas Ohlson-butikken i Insjön er i dag det største turistmålet i Dalarna. Den besøkes av cirka 600 000 mennesker hvert år.

Miljø og bærekraft

Clas Ohlson ble grunnlagt i en tid der folk reparerte og fikset det meste slik at tingene varte lenger, og bedriften ønsker å videreføre denne ånden gjennom fokus på gjenbruk og bærekraftige produkter. Derfor jobber selskapet kontinuerlig med å utvikle nyttige og prisgunstige produkter slik at deres kunder kan leve på en mer bærekraftig måte. Clas Ohlson legger også vekt på at produktene skal produseres og transporteres på en ansvarlig måte.

I arbeidet med bærekraft prioriterer Clas Ohlson å fokusere på produkter for en mer bærekraftig livsstil, ressurseffektive forretningsmodeller, materialer i kjemikalier og produkter, energieffiktivitet, samt forretningsetikk og å være en god arbeidsgiver.

I 2016 mottok Clas Ohlson PostNords årlige miljøpris for omleggingen av varetransport fra lastebiler til tog på varer til det norske butikknettet.

Varslinger fra Tiendeo

Jeg ønsker å motta de nyeste kundeavisene fra Clas Ohlson og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by

Jeg vil også motta kataloger fra Bygg og hage kategorien

Erklæring om personvern

Følg Tiendeo

Last ned Tiendeo-appen

© 2022 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona