Tiendeo official website

Medlemskupp på ekte norsk edelgran

Publisert i går

Leter du etter de beste Obs Bygg-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Obs Bygg-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Obs Bygg eller noen andre butikker i Bygg og hage-kategorien i din by. Det finnes akkurat nå 2 Obs Bygg-kataloger on Tiendeo. Bla gjennom de nyeste Obs Bygg-katalogene "Medlemskupp på ekte norsk edelgran" gyldig fra fra 1/12 til til 9/12 og begynn å spare nå!

Andre Bygg og hage-kataloger

  • Logo Jula
  • Logo Obs Bygg
  • Logo Biltema
  • Logo Felleskjøpet
  • Logo Clas Ohlson
  • Logo Megaflis

Obs Bygg, alle tilbudene lett tilgjengelig

Obs Bygg

I Coop Obs! Byggs store byggevarehus finner du alt du trenger av kjente "gjør det selv"- merkevarer. Enten det er snakk om hus eller hage, store eller små byggeprosjekter. Du kan finne informasjon om Coop Obs Bygg kundeavis, Obs Bygg åpningstider og annen butikkinformasjon på Tiendeo.no eller www.coop.no

Coop Obs! Bygg har lave fastpriser. Er du Coop medlem, får du i tillegg kjøpeutbytte på alt du handler. Les om fordelene andre kampanjer som Coop HotellKupp og Coop Mastercard på Coop.no

Det er forbrukerne som gjennom sitt medlemskap i samvirkelagene eier og styrer Coop virksomheten og som disponerer de verdier som skapes. Coop medlemskap er åpent for alle, og medlemmene har lik rett til medbestemmelse gjennom aktiv deltakelse i organisasjonen. Man kan bli en medlem ved å kjøpe en andel til 300 kroner i et samvirkelag.

I tillegg til kjente merkevarer har Coop Obs Bygg også mange egne varemerker, som Kellen Tools, Kellen Garden, Alprace, og Northpeak.

I alt har Coop med Coop Obs Bygg og andre kjeder 120 Coop byggevarehus. 

Coop Obs Bygg driver rundt om i Norge, blant annet Coop Obs Bygg Kokstad, Coop Obs Bygg Lagunen, Coop Obs Bygg Forus og Coop Obs Bygg Tiller. 

Visste du at 4000 Coop medlemmer er tillitsvalgte på ulike nivåer innenfor organisasjonen?