Tilbud fra Maxbo

Andre brukere så også

Varslinger fra Tiendeo

Jeg ønsker å motta de nyeste kundeavisene fra Maxbo og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by

Jeg vil også motta kataloger fra kategorien

Erklæring om personvern

Andre Bygg og hage-butikker i din by

Dette vil kanskje interessere deg vedrørende Maxbo ...

Maxbo er en norsk byggvarekjede som ble etablert i 1995. Kjeden består i dag av cirka 70 butikker over hele landet, med en blanding av egeneide og franchisevarehus.

Om Maxbo

Maxbo har som mål å gjøre det enkelt å handle bo- og byggevarer. Slagordet er ”Klart du kan!". Hos Maxbo finner du trelast og byggevarer, produkter til hage og utemiljø, gulvmaterialer og andre interiørartikler, innredning til kjøkken, bad og garderobe, verktøy og jernvare, el-artikler og mye mer.

Med “Klikk & hent“ kan du reservere varer på maxbo.no og deretter hente dem i den Maxbo-butikken som passer best for deg. Tjenesten er gratis, og du betaler for varene når du henter dem ut.

Maxbo tilbyr også leie av flere typer spesialverktøy som typisk brukes bare en sjelden gang, som fliskuttere, pigghammere, tepperensere og store vinkelslipere. 

Maxbo ønsker å være folks førstevalg for å pusse opp og bygge hjemme. Hos Maxbo kan du forvente å finne et stort varespekter, både Maxbos egne merker og kjente merkevarer fra andre produsenter.

På Tiendeo.no finner du alltid den nyeste utgaven av Maxbo-katalogen, aktuelle tilbud og kampanjer fra Maxbo, samt informasjon om åpningstidene til Maxbo-butikker i din nærhet.

Maxbos historie

MAXBO ble etablert 1995 av Løvenskiold Handel AS, som er en del av familiebedriften Løvenskiold-Vækerø. Løvenskiold-Vækerø er en av landets eldste bedrifter, med historie helt tilbake til 1649 da deler av det som kalles Nordmarksgodset ble samlet. Siden har eiendommene tilhørt samme slekt.

Løvenskiold Handel, som har ansvar for den samlede handelsvirksomheten innen bo- og byggevarer, er konsernets største virksomhetsområde.

Andre tjenester

Maxbo har en egen YouTube-kanal med en rekke videofilmer med tips og triks om snekring, maling og andre oppgaver i hjemmet ditt. Videoene gjør det litt enklere når man skal pusse opp eller fikse ting i hjemmet.

Maxbo tilbyr hjemkjøringstjenester. Bestillinger med totalvekt over 35 kg, eller som overskrider godkjente distribusjonsvolum, distribueres av Maxbo til fast pris i store deler av landet. Det er også mulig å låne varetilhengere mot et depositum, slik at du selv enkelt kan frakte varene hjem.