Tiendeo official website

Megaflis Kundeavis

Mer enn 30 dager

Leter du etter de beste Megaflis-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Megaflis-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Megaflis eller noen andre butikker i Bygg og hage-kategorien i din by. Det finnes akkurat nå 2 Megaflis-kataloger on Tiendeo. Bla gjennom de nyeste Megaflis-katalogene "Megaflis Kundeavis" gyldig fra fra 23/10 til til 26/1 og begynn å spare nå!

Andre Bygg og hage-kataloger

  • Logo Jula
  • Logo Obs Bygg
  • Logo Biltema
  • Logo Felleskjøpet
  • Logo Clas Ohlson
  • Logo Megaflis

Megaflis, alle tilbudene lett tilgjengelig

Megaflis er landets største nettbutikk for fliser, VVS, baderomsmøbler, gulvvarme og annet utstyr til baderommet. I tillegg har Megaflis butikker på 18 forskjellige steder i Norge.

Om Megaflis

Hos Megaflis finner du alt du trenger innen fliser, stein og tilbehør til baderom, stue, gang og oppholdsrom, kjøkken og utendørsarealer. 

Til badet har Megaflis baderomsmøbler, dusjkabinett, badekar, toaletter, armatur, rør- og avløpsdeler, servanter, vifter, speil og mere til.

Megaflis fører også kjøkkenhetter, kjøkkenservanter, armatur og beskyttelsesplater til kjøkkenet.

Innen oppvarming tilbyr Megaflis varmekabler, varmefolie og matter, frost- og snøsikring, termostater, underlag, varmtvannsberedere, ovner, radiatorer og varmevifter.

I tillegg finner du el-artikler som stikkontakter, dimmere og brytere; belysningsartikler som vegglamper, utelamper, baderomsbelysning og takspotter; ventiler og avtrekksvifter; jernvareartikler som dørhåndtak, plateskruer og stiger; ulike typer verktøy som kappe- og kutteverktøy, driller og skrumaskiner, slipemaskiner og male- og sparkelutstyr; samt maling, laminat og panelplater.

På Tiendeo.no finner du alltid den nyeste utgaven av Megaflis-katalogen, aktuelle tilbud fra Megaflis, samt informasjon om åpningstidene til Megaflis-butikker i din nærhet.

Megaflis' historie

MegaFlis ble etablert i 1997 med mål om å tilby et bredt utvalg produkter av høy kvalitet til lavest mulig pris, i flotte butikker med dyktige ansatte.

I dag har Megaflis butikker på 18 forskjellige steder rundt om i Norge: Arendal, Bergen, Billingstad, Fredrikstad, Hamar, Kløfta, Kristiansand, Larvik, Lillehammer, Mjøndalen, Oslo, Porsgrunn, Sandefjord, Sandnes, Skien, Trondheim, Tønsberg og Ålesund. I tillegg har Megaflis mer enn 1000 utleveringssteder i dagligvarebutikker i hele Norge.


Brukerveiledninger

På nettsidene til Megaflis finner du tips, veiledninger og brukermanualer som er til god hjelp hvis du skal pusse opp, rehabilitere eller bygge nytt. Du finner for eksempel råd om flislegging av våtrom, flislegging ute og inne, fall mot sluk i våtrom, legging av skifer og naturstein utendørs, vedlikehold og impregnering, samt flislegging av kjelleryttervegger. 

Du finner også monterings- og oppbyggingsveiledninger for gulvvarme og installasjonsveiledning for glassbyggestein.