Tiendeo official website

Tilbud Megaflis

Mer enn 30 dager

  Tilbud fra Megaflis

  Leter du etter de beste Megaflis-tilbudene?

  Hvis du er på utkikk etter de største Megaflis-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Megaflis eller noen andre butikker i Bygg og hage-kategorien i din by. Akkurat nå finnes 1 Megaflis-katalog on Tiendeo. Bla gjennom de nyeste Megaflis-katalogene "Tilbud Megaflis" gyldig fra fra 24/10 til til 24/10 og begynn å spare nå!

  Andre Bygg og hage-kataloger

  • Logo Mega Norge
  • Logo Jotun
  • Logo Lensit
  • Logo Nelson Garden
  • Logo Weber
  • Logo Spire Blomsterhåndverk

  Megaflis, alle tilbudene lett tilgjengelig

  Megaflis er landets største nettbutikk for fliser, VVS, baderomsmøbler, gulvvarme og annet utstyr til baderommet. I tillegg har Megaflis butikker på 18 forskjellige steder i Norge.

  Om Megaflis

  Hos Megaflis finner du alt du trenger innen fliser, stein og tilbehør til baderom, stue, gang og oppholdsrom, kjøkken og utendørsarealer. 

  Til badet har Megaflis baderomsmøbler, dusjkabinett, badekar, toaletter, armatur, rør- og avløpsdeler, servanter, vifter, speil og mere til.

  Megaflis fører også kjøkkenhetter, kjøkkenservanter, armatur og beskyttelsesplater til kjøkkenet.

  Innen oppvarming tilbyr Megaflis varmekabler, varmefolie og matter, frost- og snøsikring, termostater, underlag, varmtvannsberedere, ovner, radiatorer og varmevifter.

  I tillegg finner du el-artikler som stikkontakter, dimmere og brytere; belysningsartikler som vegglamper, utelamper, baderomsbelysning og takspotter; ventiler og avtrekksvifter; jernvareartikler som dørhåndtak, plateskruer og stiger; ulike typer verktøy som kappe- og kutteverktøy, driller og skrumaskiner, slipemaskiner og male- og sparkelutstyr; samt maling, laminat og panelplater.

  På Tiendeo.no finner du alltid den nyeste utgaven av Megaflis-katalogen, aktuelle tilbud fra Megaflis, samt informasjon om åpningstidene til Megaflis-butikker i din nærhet.

  Megaflis' historie

  MegaFlis ble etablert i 1997 med mål om å tilby et bredt utvalg produkter av høy kvalitet til lavest mulig pris, i flotte butikker med dyktige ansatte.

  I dag har Megaflis butikker på 18 forskjellige steder rundt om i Norge: Arendal, Bergen, Billingstad, Fredrikstad, Hamar, Kløfta, Kristiansand, Larvik, Lillehammer, Mjøndalen, Oslo, Porsgrunn, Sandefjord, Sandnes, Skien, Trondheim, Tønsberg og Ålesund. I tillegg har Megaflis mer enn 1000 utleveringssteder i dagligvarebutikker i hele Norge.


  Brukerveiledninger

  På nettsidene til Megaflis finner du tips, veiledninger og brukermanualer som er til god hjelp hvis du skal pusse opp, rehabilitere eller bygge nytt. Du finner for eksempel råd om flislegging av våtrom, flislegging ute og inne, fall mot sluk i våtrom, legging av skifer og naturstein utendørs, vedlikehold og impregnering, samt flislegging av kjelleryttervegger. 

  Du finner også monterings- og oppbyggingsveiledninger for gulvvarme og installasjonsveiledning for glassbyggestein.