Megaflis - Kundeavis

14 dager igjen
Åpne katalog

Tilbud fra Megaflis

Varslinger fra Tiendeo

Jeg ønsker å motta de nyeste kundeavisene fra Megaflis og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by

Jeg vil også motta kataloger fra Bygg og hage kategorien

Erklæring om personvern

Andre Bygg og hage-butikker i din by

Megaflis, alle tilbudene lett tilgjengelig

Megaflis er landets største nettbutikk for fliser, VVS, baderomsmøbler, gulvvarme og annet utstyr til baderommet. I tillegg har Megaflis butikker på 18 forskjellige steder i Norge.

Om Megaflis

Hos Megaflis finner du alt du trenger innen fliser, stein og tilbehør til baderom, stue, gang og oppholdsrom, kjøkken og utendørsarealer. 

Til badet har Megaflis baderomsmøbler, dusjkabinett, badekar, toaletter, armatur, rør- og avløpsdeler, servanter, vifter, speil og mere til.

Megaflis fører også kjøkkenhetter, kjøkkenservanter, armatur og beskyttelsesplater til kjøkkenet.

Innen oppvarming tilbyr Megaflis varmekabler, varmefolie og matter, frost- og snøsikring, termostater, underlag, varmtvannsberedere, ovner, radiatorer og varmevifter.

I tillegg finner du el-artikler som stikkontakter, dimmere og brytere; belysningsartikler som vegglamper, utelamper, baderomsbelysning og takspotter; ventiler og avtrekksvifter; jernvareartikler som dørhåndtak, plateskruer og stiger; ulike typer verktøy som kappe- og kutteverktøy, driller og skrumaskiner, slipemaskiner og male- og sparkelutstyr; samt maling, laminat og panelplater.

På Tiendeo.no finner du alltid den nyeste utgaven av Megaflis-katalogen, aktuelle tilbud fra Megaflis, samt informasjon om åpningstidene til Megaflis-butikker i din nærhet.

Megaflis' historie

MegaFlis ble etablert i 1997 med mål om å tilby et bredt utvalg produkter av høy kvalitet til lavest mulig pris, i flotte butikker med dyktige ansatte.

I dag har Megaflis butikker på 18 forskjellige steder rundt om i Norge: Arendal, Bergen, Billingstad, Fredrikstad, Hamar, Kløfta, Kristiansand, Larvik, Lillehammer, Mjøndalen, Oslo, Porsgrunn, Sandefjord, Sandnes, Skien, Trondheim, Tønsberg og Ålesund. I tillegg har Megaflis mer enn 1000 utleveringssteder i dagligvarebutikker i hele Norge.


Brukerveiledninger

På nettsidene til Megaflis finner du tips, veiledninger og brukermanualer som er til god hjelp hvis du skal pusse opp, rehabilitere eller bygge nytt. Du finner for eksempel råd om flislegging av våtrom, flislegging ute og inne, fall mot sluk i våtrom, legging av skifer og naturstein utendørs, vedlikehold og impregnering, samt flislegging av kjelleryttervegger. 

Du finner også monterings- og oppbyggingsveiledninger for gulvvarme og installasjonsveiledning for glassbyggestein.


Følg Tiendeo

Last ned Tiendeo-appen

© 2021 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Juridisk informasjon