Finn Felleskjøpet i din by

Dette vil kanskje interessere deg vedrørende Felleskjøpet ...

Felleskjøpet er den viktigste leverandøren av driftsmidler til norsk landbruk. Felleskjøpet har rundt 100 butikker, rettet mot både bønder og vanlige forbrukere.

Om Felleskjøpet

Felleskjøpet er den viktigste leverandøren av driftsmidler til norsk landbruk, men samvirket henvender seg også til forbrukermarkedet.

Hos Felleskjøpet finner du blant annet kappsager og vedkløyvere, motorsager og tilbehør, ryddesager, vedsekker og verneklær. Til park og anlegg har Felleskjøpet gressklippere, kompakttraktorer, kompaktlastere og mye annet nødvendig utstyr.

Felleskjøpet-butikkene fører også hagemaskiner, utstyr til jordforbedring og skadedyrbekjempelse, vannings- og sprøyteutstyr, og leker og lekeapparater. Til jakt og fritid finner du bålpanner og utstyr, fritidsklær og sko, sekker og soveposer, våpenskap og jaktradioer.

På Tiendeo.no finner du alltid den nyeste Felleskjøpet-katalogen, gode tilbud fra Felleskjøpet, og informasjon om åpningstidene til Felleskjøpet-butikker i din nærhet.

Felleskjøpets historie

Parallelt med moderniseringen av landbruket sist på 1800-tallet vokste samvirkefilosofien fram. Bønder rundt i landet gikk sammen for fellesinnkjøp av driftsmidler. Landhusholdningsselskabernes Fællesindkjøbsforening, senere omdøpt til Felleskjøpet Østlandet, ble stiftet i 1986. Fra 1900 og utover fulgte også andre områder i landet etter.

Den første Felleskjøpet-butikken ble etablert i 1994, og siden den gang har også forbrukerne vært en viktig målgruppe.

I 2003 ble Norgesmøllene kjøpt opp av Felleskjøpet Øst Vest. Dette markerte starten på Felleskjøpets satsing på matmel og bakerivirksomhet.

I 2007 fusjonerte Felleskjøpet Trondheim og Felleskjøpet Øst Vest og ble til Felleskjøpet Agri. Felleskjøpet Agri har 2500 ansatte og en omsetning på 13,4 milliarder.


Bærekraftig matproduksjon

Felleskjøpet ønsker å bidra til en matproduksjon som er bærekraftig både for bonden og samfunnet for øvrig. Det innebærer å være en bevisst samfunnsaktør som driver etisk forsvarlig virksomhet og fremmer bærekraftig utvikling. Konsernets policy for bærekraftig utvikling har pekt ut fem hovedområder: 

  • Klima og miljø
  • Antikorrupsjon
  • Menneskerettigheter
  • Arbeidstakerrettigheter
  • Leverandører 

Felleskjøpet organiserer jevnlig lokale hundedager, hestedager og andre kjæledyrdager over hele landet.

Andre Bygg og hage-butikker i din by

TIENDEO bruker informasjonskapsler for å tilby sine tjenester, tilpasse annonser og analysere trafikken. Du kan når som helst endre på personvernkontrollene i innstillinger.