Tiendeo official website

Hagemobelkatalog 2023!

Mer enn 30 dager

Leter du etter de beste Hageland-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Hageland-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Hageland eller noen andre butikker i Bygg og hage-kategorien i din by. Akkurat nå finnes 1 Hageland-katalog on Tiendeo. Bla gjennom de nyeste Hageland-katalogene "Hagemobelkatalog 2023!" gyldig fra fra 19/4 til til 31/12 og begynn å spare nå!

Andre Bygg og hage-kataloger

  • Logo Jula
  • Logo Obs Bygg
  • Logo Biltema
  • Logo Felleskjøpet
  • Logo Clas Ohlson
  • Logo Megaflis

Hageland, alle tilbudene lett tilgjengelig

Hageland

Hageland er der de fineste hagene kommer fra, med et stort utvalg av alle hageprodukter. Hageland er en grønn fagkjede, med lang tradisjon, god service og kompetent fagkunnskap. Hageland har flere selvstendige Hageland hagesentre, spredt over hele landet - som Hageland Stord, Hageland Aurskog, eller Hageland Larvik. 

Hos Hagelands forhandlere finner du blomster, hagemøbler, inneplanter som snittblomster, uteplanter som hageroser, hekkplanter og prydbusker, hagemøbler som puter og pledd, samt all slags tilbehør til alt du trenger, enten du trenger blomsterjord, fuglemat eller gjødsel.

Gode tilbud? Nye produkter du har veldig lyst på? Med Betalingsutsettelse fra Cresco Access kan du kjøpe det du har lyst på i dag og betale på et senere tidspunkt. 

BoGrønt og Hageland er to fagkjeder som har slått seg sammen fra 1. januar 2015.

I det nye konseptet etter sammenslåingen er særlig et bredere sortiment på planter og hagerelaterte produkter viktig.

Hageland er nå en landsomfattende kjede med 107 hagesentre. 

I den nye kjeden er det flere hundre gartnerutdannede ansatte med høy faglig kompetanse. Man vil også utvikle egen merkevare på et bredt spekter av jord og gjødsel produkter av høy kvalitet som dekker alle behov for at kundene skal lykkes med plantene og i hagen.