Tiendeo official website
Registrer deg for nyhetsbrevet vårt
Vi er i ferd med å publisere tilbud fra Hageland.

Leter du etter de beste Hageland-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Hageland-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Hageland eller noen andre butikker i Bygg og hage-kategorien i din by. Meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg informert om nye tilbud fra Hageland og bli den første som får vite om de beste tilbudene online. Mens du venter kan du bla gjennom de nyeste katalogene i Bygg og hage-kategorien, som for eksempel Maxbo-brosjyren "Klart Du Kan" gyldig fra fra 6/6 til til 30/6.

Andre Bygg og hage-kataloger

  • Logo Obs Bygg
  • Logo Jula
  • Logo Biltema
  • Logo Hageland
  • Logo Clas Ohlson
  • Logo Felleskjøpet

Hageland, alle tilbudene lett tilgjengelig

Hageland

Hageland er der de fineste hagene kommer fra, med et stort utvalg av alle hageprodukter. Hageland er en grønn fagkjede, med lang tradisjon, god service og kompetent fagkunnskap. Hageland har flere selvstendige Hageland hagesentre, spredt over hele landet - som Hageland Stord, Hageland Aurskog, eller Hageland Larvik. 

Hos Hagelands forhandlere finner du blomster, hagemøbler, inneplanter som snittblomster, uteplanter som hageroser, hekkplanter og prydbusker, hagemøbler som puter og pledd, samt all slags tilbehør til alt du trenger, enten du trenger blomsterjord, fuglemat eller gjødsel.

Gode tilbud? Nye produkter du har veldig lyst på? Med Betalingsutsettelse fra Cresco Access kan du kjøpe det du har lyst på i dag og betale på et senere tidspunkt. 

BoGrønt og Hageland er to fagkjeder som har slått seg sammen fra 1. januar 2015.

I det nye konseptet etter sammenslåingen er særlig et bredere sortiment på planter og hagerelaterte produkter viktig.

Hageland er nå en landsomfattende kjede med 107 hagesentre. 

I den nye kjeden er det flere hundre gartnerutdannede ansatte med høy faglig kompetanse. Man vil også utvikle egen merkevare på et bredt spekter av jord og gjødsel produkter av høy kvalitet som dekker alle behov for at kundene skal lykkes med plantene og i hagen.