ALT_NO_RESULTS
NO_RESULTS

Leter du etter de beste Unisport-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Unisport-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Unisport eller noen andre butikker i Sport og Fritid-kategorien i din by. Meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg informert om nye tilbud fra Unisport og bli den første som får vite om de beste tilbudene online. Mens du venter kan du bla gjennom de nyeste katalogene i Sport og Fritid-kategorien, som for eksempel XXL Sport-brosjyren "Kundeavis uke 39" gyldig fra 26/09/2022 til 02/10/2022.

OTHER_STORES_OF_CATEGORY

Unisport, alle tilbudene lett tilgjengelig

Unisport

Unisport selger og markedsfører sportsgulv, kunstgress til fotball, golf og landskapsutforming. De tilbyr også et bredt utvalg av tribunestoler til fotballstadioner, ishaller og idrettshaller. I sortimentet finnes også tennisgulv, padel, nærmiljøanlegg og dekkegulv til idrettsanlegg.

Gjennom et ledende og innovativt arbeid med produktutvikling, skaper Unisport de beste forutsetningene for utøvere på både bredde- og elitenivå. Med det nyeste innen teknikk kan de møte kundenes individuelle behov både sportslig og økonomisk.

Spillkvalitet for alle er deres motto og drivkraft for å være best i alt de gjør. Derfor skal alt fra Unisport fotballsko til Unisport kunstgress være av høyeste kvalitet. Unisport tilbud finner du på Tiendeo!

I 1993 etablerte Mikael Hjelte Unisport Golvbeläggningar som et enkeltmannsforetak. Snart kom det første agenturet og omdannelse til aksjeselskap.

Siden 2004 har Unisport også hatt virksomhet i Norge.

Unisport er nå aktive i Sverige, Danmark, Norge og Finland, og har kjøpt opp flere andre virksomheter innenfor feltet.

Unisport legger selv sportsgulv, kunstgress, tennisbaner og linjemarkering i idrettshaller.

TITLE_ALERTS

BUSINESS_ALERTS_WEB

RECEIVE_CATALOGUES_CATEGORY

PRIVACY_POLICY_TEXT

HIGHLIGHTED_PRODUCTS