Tiendeo official website
Registrer deg for nyhetsbrevet vårt
Vi er i ferd med å publisere tilbud fra Torshov Sport.

Leter du etter de beste Torshov Sport-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Torshov Sport-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Torshov Sport eller noen andre butikker i Sport og Fritid-kategorien i din by. Meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg informert om nye tilbud fra Torshov Sport og bli den første som får vite om de beste tilbudene online. Mens du venter kan du bla gjennom de nyeste katalogene i Sport og Fritid-kategorien, som for eksempel Proteinfabrikken-brosjyren "30% Rabatt" gyldig fra fra 20/5 til til 30/5.

Andre Sport og Fritid-kataloger

  • Logo G-Sport
  • Logo Diadora
  • Logo Columbia
  • Logo Outnorth
  • Logo Asics
  • Logo Berkeley

Torshov Sport, alle tilbudene lett tilgjengelig

Torshov Sport

Torshov Sport er et av Oslos eldste sportssentere, og er kjent som en av landets fremste på sportsutstyr. Særlig er Torshov Sport kjent for sin satsning på fotball, og har en rekke produkter og merker for den fotballinteresserte. 

Torshov Sport fotballskoet vell av forskjellige fotballsko, og merker som NikeUmbroAdidas og Puma. Hos Torshov Sport finner du også fotballdrakter, sykkelutstyr, skiutstyr, løpeklær og hockeyutstyr

Finn salg på hockeyskøyter og gode Torshov Sport tilbud på terrengsykler i katalogen her på Tiendeo!

Torshov Sport ble startet av fotballspilleren Per Laurendz og hans bror Viggo.

Torshov Sport har vært drevet i 70 år og er betraktet som en av Oslos ledende sportsbutikker. Samtidig har bedriften nå også butikker i flere andre byer.

I dag har Torshov Sport tolv fysiske utsalgssteder rundt om i landet og seks spesialiserte nettbutikker.

Grunderen Per Laurendz ble i sin tid den første spilleren som ble utvist i en norsk cupfinale. Han fikk 216 kamper for Skeid.