Tiendeo official website

Annonsering

Sport Direkt Hovedkatalog - Torshov Sport 2023

Mer enn 30 dager

Leter du etter de beste Torshov Sport-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Torshov Sport-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Torshov Sport eller noen andre butikker i Sport og Fritid-kategorien i din by. Akkurat nå finnes 1 Torshov Sport-katalog on Tiendeo. Bla gjennom de nyeste Torshov Sport-katalogene "Sport Direkt Hovedkatalog - Torshov Sport 2023" gyldig fra 17/02/2023 til 30/04/2023 og begynn å spare nå!

Andre Sport og Fritid-butikker

  • Logo Sport 1
  • Logo XXL Sport
  • Logo Sport Outlet
  • Logo Intersport
  • Logo Anton Sport
  • Logo Stormberg

Torshov Sport, alle tilbudene lett tilgjengelig

Torshov Sport

Torshov Sport er et av Oslos eldste sportssentere, og er kjent som en av landets fremste på sportsutstyr. Særlig er Torshov Sport kjent for sin satsning på fotball, og har en rekke produkter og merker for den fotballinteresserte. 

Torshov Sport fotballskoet vell av forskjellige fotballsko, og merker som NikeUmbroAdidas og Puma. Hos Torshov Sport finner du også fotballdrakter, sykkelutstyr, skiutstyr, løpeklær og hockeyutstyr

Finn salg på hockeyskøyter og gode Torshov Sport tilbud på terrengsykler i katalogen her på Tiendeo!

Torshov Sport ble startet av fotballspilleren Per Laurendz og hans bror Viggo.

Torshov Sport har vært drevet i 70 år og er betraktet som en av Oslos ledende sportsbutikker. Samtidig har bedriften nå også butikker i flere andre byer.

I dag har Torshov Sport tolv fysiske utsalgssteder rundt om i landet og seks spesialiserte nettbutikker.

Grunderen Per Laurendz ble i sin tid den første spilleren som ble utvist i en norsk cupfinale. Han fikk 216 kamper for Skeid.