Andre brukere så også

Finn Sportmann i din by

Varslinger fra Tiendeo

Jeg ønsker å motta de nyeste kundeavisene fra Sportmann og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by

Jeg vil også motta kataloger fra kategorien

Erklæring om personvern

Andre Sport og Fritid-butikker i din by

Sportmann, alle tilbudene lett tilgjengelig

Sportmann

Sportmann er et postordrefirma og nettbutikk som har alt innenfor sport- og fritidsklær, både til barn, dame og herre. Hos Sportmann finner du alle de største merkevarene som Bjørn Dæhlie, Christiano Ronaldo CR7, Napapijri, The North Face, Quiksilver og mye mer. 

Sportmann har alltid spennende varer til lave priser i sine ukentlige tilbud, som for eksempel Nike jakkerhettegensere og skisett. Hos Sportmann får du god kundeservice og trygg E-handel, og et stort utvalg av alle dine favorittprodukter- og merker.

Hos sportmann.no vil du finne sesongens nyheter fra Nike, Adidas og Didriksons samt en rekke andre merkevareleverandører. Enten du er ute etter treningstøy, sportsklær, joggesko eller hverdagstøy og moteartikler, vil du alltid finne et bredt sortiment.

Sportmann ble startet i 1974 i Fredrikstad. Der befinner butikken seg fortsatt, og det er samme familie som er eiere den dag i dag. 

Eierne er familien Johannessen fra Kråkerøy. Det er nå andre generasjon som driver bedriften videre.

De siste 15 årene har bedriften bevisst satset på katalog- og nettmarkedet, og har nå 45 ansatte.

Sportmann har et nybygd lager og administrasjonsbygg på 4500 kvm, ekspederer 6500 artikler pr dag og har en kundebase på 280-300 000 kunder.