Tiendeo official website

Flytte Salg

4 dager igjen

  Leter du etter de beste Sportmann-tilbudene?

  Hvis du er på utkikk etter de største Sportmann-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Sportmann eller noen andre butikker i Sport og Fritid-kategorien i din by. Akkurat nå finnes 1 Sportmann-katalog on Tiendeo. Bla gjennom de nyeste Sportmann-katalogene "Flytte Salg" gyldig fra fra 17/7 til til 26/7 og begynn å spare nå!

  Finn Sportmann-kataloger i din by

  Andre Sport og Fritid-kataloger

  • Logo Sport 1
  • Logo Sport Outlet
  • Logo Intersport
  • Logo Nike
  • Logo Helly Hansen
  • Logo XXL Sport

  Sportmann, alle tilbudene lett tilgjengelig

  Sportmann

  Sportmann er et postordrefirma og nettbutikk som har alt innenfor sport- og fritidsklær, både til barn, dame og herre. Hos Sportmann finner du alle de største merkevarene som Bjørn Dæhlie, Christiano Ronaldo CR7, Napapijri, The North Face, Quiksilver og mye mer. 

  Sportmann har alltid spennende varer til lave priser i sine ukentlige tilbud, som for eksempel Nike jakkerhettegensere og skisett. Hos Sportmann får du god kundeservice og trygg E-handel, og et stort utvalg av alle dine favorittprodukter- og merker.

  Hos sportmann.no vil du finne sesongens nyheter fra Nike, Adidas og Didriksons samt en rekke andre merkevareleverandører. Enten du er ute etter treningstøy, sportsklær, joggesko eller hverdagstøy og moteartikler, vil du alltid finne et bredt sortiment.

  Sportmann ble startet i 1974 i Fredrikstad. Der befinner butikken seg fortsatt, og det er samme familie som er eiere den dag i dag. 

  Eierne er familien Johannessen fra Kråkerøy. Det er nå andre generasjon som driver bedriften videre.

  De siste 15 årene har bedriften bevisst satset på katalog- og nettmarkedet, og har nå 45 ansatte.

  Sportmann har et nybygd lager og administrasjonsbygg på 4500 kvm, ekspederer 6500 artikler pr dag og har en kundebase på 280-300 000 kunder.