Dette vil kanskje interessere deg vedrørende Sportamore ...

Sportamore

Sportamores mål har helt fra starten vært å tilby markedets beste merkeportefølje, størst mulig vareutvalg og markedets beste kundeservice. Ideen er enkel, så lenge de ikke starter fysiske butikker kan de konsentrere seg om å velge de absolutt beste varene på markedet og tilby dem til markedets beste vilkår.

Sportamore har ingen fysiske butikker. Du kan kontakte kundeservice på e-post (de svarer alltid innen en arbeidsdag) – til kundeservice@sportamore.no. For Sportamore rabattkode bruker du bare Tiendeo!

Fri frakt og fri Sportamore retur på leveranser i Norge. Sportamore beregner at du skal få din pakke innen 1-7 arbeidsdager. Om produktet først må bestilles hos leverandør, får du informasjon om dette. Sportamore toll må du ikke betale.

Sportamore ble grunnlagt av Johan Ryding, Joakim Friedman og Jan Friedman.

I løpet av høsten 2009 ble de første programeringskodene skrevet og våren 2010 åpnet "dørene" for første gang i Sverige.

Sportamore tilbyr nå mer enn 16 000 ulike produkter i sin nettbutikk!

Sportamore prisløfte: Om du har kjøpt en vare hos Sportamore og deretter, innen syv dager fra den dagen du kjøpte varen, finner samme vare til en billigere pris enten i en norsk fysisk butikk, eller i en norsk nettbutikk (dvs ”.no”) som handler i NOK, betaler de tilbake differansen mellom prisene.

Andre Sport og Fritid-nettbutikker

TIENDEO bruker informasjonskapsler for å tilby sine tjenester, tilpasse annonser og analysere trafikken. Du kan når som helst endre på personvernkontrollene i innstillinger.