Tiendeo official website

Annonsering

Registrer deg for nyhetsbrevet vårt
Vi er i ferd med å publisere tilbud fra Sportamore.

Leter du etter de beste Sportamore-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Sportamore-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Sportamore eller noen andre butikker i Sport og Fritid-kategorien i din by. Meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg informert om nye tilbud fra Sportamore og bli den første som får vite om de beste tilbudene online. Mens du venter kan du bla gjennom de nyeste katalogene i Sport og Fritid-kategorien, som for eksempel XXL Sport-brosjyren "XXL Sport Kundeavis" gyldig fra 20/03/2023 til 02/04/2023.

Andre Sport og Fritid-butikker

  • Logo Sport 1
  • Logo XXL Sport
  • Logo Sport Outlet
  • Logo Intersport
  • Logo Anton Sport
  • Logo Stormberg

Sportamore, alle tilbudene lett tilgjengelig

Sportamore

Sportamores mål har helt fra starten vært å tilby markedets beste merkeportefølje, størst mulig vareutvalg og markedets beste kundeservice. Ideen er enkel, så lenge de ikke starter fysiske butikker kan de konsentrere seg om å velge de absolutt beste varene på markedet og tilby dem til markedets beste vilkår.

Sportamore har ingen fysiske butikker. Du kan kontakte kundeservice på e-post (de svarer alltid innen en arbeidsdag) – til kundeservice@sportamore.no. For Sportamore rabattkode bruker du bare Tiendeo!

Fri frakt og fri Sportamore retur på leveranser i Norge. Sportamore beregner at du skal få din pakke innen 1-7 arbeidsdager. Om produktet først må bestilles hos leverandør, får du informasjon om dette. Sportamore toll må du ikke betale.

Sportamore ble grunnlagt av Johan Ryding, Joakim Friedman og Jan Friedman.

I løpet av høsten 2009 ble de første programeringskodene skrevet og våren 2010 åpnet "dørene" for første gang i Sverige.

Sportamore tilbyr nå mer enn 16 000 ulike produkter i sin nettbutikk!

Sportamore prisløfte: Om du har kjøpt en vare hos Sportamore og deretter, innen syv dager fra den dagen du kjøpte varen, finner samme vare til en billigere pris enten i en norsk fysisk butikk, eller i en norsk nettbutikk (dvs ”.no”) som handler i NOK, betaler de tilbake differansen mellom prisene.

bell

Varslinger fra Tiendeo

Jeg ønsker å motta de nyeste kundeavisene fra Sportamore og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by

Jeg vil også motta kataloger fra Sport og Fritid kategorien

Erklæring om personvern