Tiendeo official website

Sommersalget

10 dager igjen

  Leter du etter de beste Sportamore-tilbudene?

  Hvis du er på utkikk etter de største Sportamore-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Sportamore eller noen andre butikker i Sport og Fritid-kategorien i din by. Akkurat nå finnes 1 Sportamore-katalog on Tiendeo. Bla gjennom de nyeste Sportamore-katalogene "Sommersalget" gyldig fra fra 8/7 til til 24/7 og begynn å spare nå!

  Andre Sport og Fritid-kataloger

  • Logo Sport 1
  • Logo Sport Outlet
  • Logo Intersport
  • Logo Nike
  • Logo Helly Hansen
  • Logo XXL Sport

  Sportamore, alle tilbudene lett tilgjengelig

  Sportamore

  Sportamores mål har helt fra starten vært å tilby markedets beste merkeportefølje, størst mulig vareutvalg og markedets beste kundeservice. Ideen er enkel, så lenge de ikke starter fysiske butikker kan de konsentrere seg om å velge de absolutt beste varene på markedet og tilby dem til markedets beste vilkår.

  Sportamore har ingen fysiske butikker. Du kan kontakte kundeservice på e-post (de svarer alltid innen en arbeidsdag) – til kundeservice@sportamore.no. For Sportamore rabattkode bruker du bare Tiendeo!

  Fri frakt og fri Sportamore retur på leveranser i Norge. Sportamore beregner at du skal få din pakke innen 1-7 arbeidsdager. Om produktet først må bestilles hos leverandør, får du informasjon om dette. Sportamore toll må du ikke betale.

  Sportamore ble grunnlagt av Johan Ryding, Joakim Friedman og Jan Friedman.

  I løpet av høsten 2009 ble de første programeringskodene skrevet og våren 2010 åpnet "dørene" for første gang i Sverige.

  Sportamore tilbyr nå mer enn 16 000 ulike produkter i sin nettbutikk!

  Sportamore prisløfte: Om du har kjøpt en vare hos Sportamore og deretter, innen syv dager fra den dagen du kjøpte varen, finner samme vare til en billigere pris enten i en norsk fysisk butikk, eller i en norsk nettbutikk (dvs ”.no”) som handler i NOK, betaler de tilbake differansen mellom prisene.