Skitt fiske
Skitt fiske

Skitt fiske - Kundeavis, rabattkoder og tilbud

Vi er i ferd med å publisere tilbud fra Skitt fiske

Opprett konto for å finne ut når!

Finn Skitt fiske i din by

Dette vil kanskje interessere deg vedrørende Skitt fiske ...

Skitt fiske

På skittfiske.no tilbys i dag nesten 22.000 varelinjer innenfor jakt, fiske og friluftsliv. De øker kontinuerlig antall varer i sortimentet og forbedrer produktbredden innen fiske og turutstyr.

En del av forretningsidéen er å levere kjente merkevarer til lavere priser. Derfor har de et konstant fokus på kostnader, effektivitet og kutt i verdikjeden. Skitt Fiske fokuserer på utvalgte kjente merkevarer fra velrenomerte leverandører.

Skitt Fiske AS holder eget lager og har butikk på 2.000m2 på Pindsle i Sandefjord og du kan spare mange kroner på å handle i butikken eller i Skitt Fiske nettbutikk og få varene trygt levert via Posten. Skitt Fiske åpningstider finner du på nettsidene, og Skitt fiske tilbud finner du på Tiendeo.

Skittfiske.no er eid av Skitt Fiske AS.

Firmaet ble startet i sin nåværende form i september 2005 med visjonen om å bli den største totalleverandør av sportsfiskeutstyr på internett i Skandinavia.

Selskapet har i dag 14 ansatte og er Nordens største e-handelsselskap innenfor sitt område.

Hos Skitt Fiske kan du betale med Klarna Konto. Da betaler du aldri før du mottar varen.

Andre Sport og Fritid-butikker i din by

Vi forbedrer hele tiden Tiendeo takket være bruken av cookies. Ved å fortsette å bruke nettsiden, aksepterer du vår bruk av cookies. Vis informasjon