Tiendeo official website
Registrer deg for nyhetsbrevet vårt
Vi er i ferd med å publisere tilbud fra Skitt fiske.

Leter du etter de beste Skitt fiske-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Skitt fiske-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Skitt fiske eller noen andre butikker i Sport og Fritid-kategorien i din by. Meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg informert om nye tilbud fra Skitt fiske og bli den første som får vite om de beste tilbudene online. Mens du venter kan du bla gjennom de nyeste katalogene i Sport og Fritid-kategorien, som for eksempel XXL Sport-brosjyren "XXL Sport Kundeavis" gyldig fra fra 12/11 til til 25/12.

Finn Skitt fiske-kataloger i din by

Andre Sport og Fritid-kataloger

  • Logo Sport 1
  • Logo XXL Sport
  • Logo Sport Outlet
  • Logo Intersport
  • Logo Anton Sport
  • Logo Stormberg

Skitt fiske, alle tilbudene lett tilgjengelig

Skitt fiske

På skittfiske.no tilbys i dag nesten 22.000 varelinjer innenfor jakt, fiske og friluftsliv. De øker kontinuerlig antall varer i sortimentet og forbedrer produktbredden innen fiske og turutstyr.

En del av forretningsidéen er å levere kjente merkevarer til lavere priser. Derfor har de et konstant fokus på kostnader, effektivitet og kutt i verdikjeden. Skitt Fiske fokuserer på utvalgte kjente merkevarer fra velrenomerte leverandører.

Skitt Fiske AS holder eget lager og har butikk på 2.000m2 på Pindsle i Sandefjord og du kan spare mange kroner på å handle i butikken eller i Skitt Fiske nettbutikk og få varene trygt levert via Posten. Skitt Fiske åpningstider finner du på nettsidene, og Skitt fiske tilbud finner du på Tiendeo.

Skittfiske.no er eid av Skitt Fiske AS.

Firmaet ble startet i sin nåværende form i september 2005 med visjonen om å bli den største totalleverandør av sportsfiskeutstyr på internett i Skandinavia.

Selskapet har i dag 14 ansatte og er Nordens største e-handelsselskap innenfor sitt område.

Hos Skitt Fiske kan du betale med Klarna Konto. Da betaler du aldri før du mottar varen.