Tiendeo official website
Registrer deg for nyhetsbrevet vårt
Vi er i ferd med å publisere tilbud fra Sats Elixia.

Leter du etter de beste Sats Elixia-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Sats Elixia-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Sats Elixia eller noen andre butikker i Sport og Fritid-kategorien i din by. Meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg informert om nye tilbud fra Sats Elixia og bli den første som får vite om de beste tilbudene online. Mens du venter kan du bla gjennom de nyeste katalogene i Sport og Fritid-kategorien, som for eksempel Myprotein International-brosjyren "Up To 70% Off" gyldig fra fra 17/5 til til 31/5.

Andre Sport og Fritid-kataloger

  • Logo G-Sport
  • Logo Diadora
  • Logo Columbia
  • Logo Outnorth
  • Logo Asics
  • Logo Berkeley

Sats Elixia, alle tilbudene lett tilgjengelig

Sats Elixia

Sats Elixia en nordisk treningskjede med over 70 treningssentre i Norge. Sats Elixia Oslo alene har 37 avdelinge. De tilbyr styrke- og kondisjonstrening, og trening med personlig trener. Her kan du finne det som passer ditt behov, og med internett- og mobilløsninger kan du følge opp din trening. 

For deg med småbarn tilbyr Sats Elixia gratis barnepass på mange av deres treningssentre. Med medlemsskap i Sats Elixia har du tilgang på Norges mest tilgjengelige treningssentere, som dekker et stort antall treningsområder, med sentere overalt der du ferdes mest. Sats Elixia gjør det enkelt å komme i form!

Sats Elixia har også et stort utvalg av gruppetimer som Sats spinning, Sats zumba, core og Sats yoga.

Sats Elixia ble til ved en fusjon mellom Sats og Elixia i 2014.

SATS ELIXIA er nå en del av Health & Fitness Nordic (HFN).

Sats Elixia har ca. 160 treningssentre i Norge, Sverige, og Finland, og mer enn 8000 ansatte.

Sats Elixia ønsker også å hjelpe medlemmene til å trene utenfor sentrene, ved hjelp av et bredt utvalg av digitale verktøy. De jobber aktivt med nyskaping og lanserer hele tiden nye produkter og teknologier.