Right Price Tiles Kundeavis September

16 dager igjen
Åpne katalog

Leter du etter de beste Right Price Tiles-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Right Price Tiles-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Right Price Tiles eller noen andre butikker i Bygg og hage-kategorien i din by. Akkurat nå finnes 1 Right Price Tiles-katalog on Tiendeo. Bla gjennom de nyeste Right Price Tiles-katalogene "Right Price Tiles Kundeavis September" gyldig fra 27/09/2022 til 23/10/2022 og begynn å spare nå!

Andre Bygg og hage-butikker

Right Price Tiles, alle tilbudene lett tilgjengelig

Right Price Tiles

Kjeden er en butikkjede med hovedfokus på keramisk flis og naturstein, med tilbehør. I senere tid har kjeden i tillegg startet med salg av parkett og laminat, samt panelplater til bad og kjøkken.  

Right Price Tiles handler i dag fliser fra Spania, Italia, Portugal, Tyrkia, Egypt, India, Kina og Sør Amerika. Right Price Tiles kjøper inn i enorme volumer, direkte fra fabrikk, som muliggjør svært lave priser på førsteklasses fliser.

Right Price Tiles har et stort lager med gulv- og veggfliser, med matchende border og dekor, samt marmor, skifer, granitt, mosaikk, glassbyggestein, parkett, laminat og panelplater i hver butikk, og ett enormt sentrallager og distribusjonssenter i Larvik.

Kjeden har sitt utgangspunkt i Irland under samme merkenavn.

Kjeden Right Price Tiles ble etablert i Norge i mars 2005, og den første butikken så dagens lys i Oslo 2. juni 2005.

Ï dag har Right Price Tiles 11 butikker i alle de største byene i Norge, samt nettbuikk.

Salgspersonellet er grundig trent til å gi kundene råd valg av fliser og flislegging. Det å velge en flis kan være en vanskelig oppgave, selv for den mest kresne kunden, og Right Price Tiles tilstreber å være sikre på å gi kunden den informasjonen du behøver for å kunne gjøre en vel overveid beslutning.

Varslinger fra Tiendeo

Jeg ønsker å motta de nyeste kundeavisene fra Right Price Tiles og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by

Jeg vil også motta kataloger fra Bygg og hage kategorien

Erklæring om personvern

Fremhevede produkter

Følg Tiendeo

Last ned Tiendeo-appen

© 2022 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona