Tiendeo official website

Right Price Tiles Kundeavis!

6 dager igjen

Leter du etter de beste Right Price Tiles-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Right Price Tiles-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Right Price Tiles eller noen andre butikker i Bygg og hage-kategorien i din by. Akkurat nå finnes 1 Right Price Tiles-katalog on Tiendeo. Bla gjennom de nyeste Right Price Tiles-katalogene "Right Price Tiles Kundeavis!" gyldig fra 22/05/2023 til 04/06/2023 og begynn å spare nå!

Andre Bygg og hage-butikker

  • Logo Jula
  • Logo Obs Bygg
  • Logo Biltema
  • Logo Felleskjøpet
  • Logo Clas Ohlson
  • Logo Megaflis

Right Price Tiles, alle tilbudene lett tilgjengelig

Right Price Tiles

Kjeden er en butikkjede med hovedfokus på keramisk flis og naturstein, med tilbehør. I senere tid har kjeden i tillegg startet med salg av parkett og laminat, samt panelplater til bad og kjøkken.  

Right Price Tiles handler i dag fliser fra Spania, Italia, Portugal, Tyrkia, Egypt, India, Kina og Sør Amerika. Right Price Tiles kjøper inn i enorme volumer, direkte fra fabrikk, som muliggjør svært lave priser på førsteklasses fliser.

Right Price Tiles har et stort lager med gulv- og veggfliser, med matchende border og dekor, samt marmor, skifer, granitt, mosaikk, glassbyggestein, parkett, laminat og panelplater i hver butikk, og ett enormt sentrallager og distribusjonssenter i Larvik.

Kjeden har sitt utgangspunkt i Irland under samme merkenavn.

Kjeden Right Price Tiles ble etablert i Norge i mars 2005, og den første butikken så dagens lys i Oslo 2. juni 2005.

Ï dag har Right Price Tiles 11 butikker i alle de største byene i Norge, samt nettbuikk.

Salgspersonellet er grundig trent til å gi kundene råd valg av fliser og flislegging. Det å velge en flis kan være en vanskelig oppgave, selv for den mest kresne kunden, og Right Price Tiles tilstreber å være sikre på å gi kunden den informasjonen du behøver for å kunne gjøre en vel overveid beslutning.