Vi er i ferd med å publisere tilbud fra Proteinfabrikken

Opprett konto for å finne ut når!

Andre brukere så også

Varslinger fra Tiendeo

Jeg ønsker å motta de nyeste kundeavisene fra Proteinfabrikken og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by

Jeg vil også motta kataloger fra kategorien

Erklæring om personvern

Andre Sport og Fritid-nettbutikker

Proteinfabrikken, alle tilbudene lett tilgjengelig

Proteinfabrikken

Proteinfabrikken leverer er bredt sortiment av proteinpulver, energibarer, og aminosyrer, alt du trenger både før og etter trening. I tillegg får du måltidserstatninger for slankekuren eller selvbruningskrem for å fremheve kroppen du har bygget på treningsstudio. Du får korte Proteinfabrikken leveringstider og med ordre over 800 kroner får du Proteinfabrikken fri frakt.

Med den raske veksten generelt i markedet har Proteinfabrikken utpekt seg sterkt ved å drive aktiv foredling og produktutvikling i høyt tempo. Med fokus på markedstilpasset design og kvalitetskontrollert produksjon har de idag tusener av fornøyde kunder og de gleder seg hver dag over å kunne gi nye og eksisterende kunder en opplevelse av PF.

«Har du drømmekroppen?» spør Proteinfabrikken, og oppfordrer folk til å laste opp bilder av kroppene sine, enten via nettsiden deres eller på Instagram under hashtag «drømmekroppen2015».

Du får nå deilige Proteinfabrikken Pannekaker i en mindre og miljøvennlig forpakkning. Proteinfabrikken har tatt frem denne pakningen slik at det blir enklere å kvitte seg med papir og emballasje etter bruk.

Proteinfabrikken ble startet 4. september 2003 av Bjørn Kenneth Hansen i Sandefjord.

I dag produserer Proteinfabrikken nærmere 1 000 tonn kosttilskudd i året! 

Proteinfabrikken er sertifisert av Trygg E-handel, så du kan handle i sikkerhet.

Flere tilbud fra Sport og Fritid