Annonsering

Registrer deg for nyhetsbrevet vårt
Vi er i ferd med å publisere tilbud fra Proteinfabrikken.

Leter du etter de beste Proteinfabrikken-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Proteinfabrikken-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Proteinfabrikken eller noen andre butikker i Sport og Fritid-kategorien i din by. Meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg informert om nye tilbud fra Proteinfabrikken og bli den første som får vite om de beste tilbudene online. Mens du venter kan du bla gjennom de nyeste katalogene i Sport og Fritid-kategorien, som for eksempel XXL Sport-brosjyren "Kundeavis uke 48" gyldig fra 28/11/2022 til 04/12/2022.

Andre Sport og Fritid-butikker

Proteinfabrikken, alle tilbudene lett tilgjengelig

Proteinfabrikken

Proteinfabrikken leverer er bredt sortiment av proteinpulver, energibarer, og aminosyrer, alt du trenger både før og etter trening. I tillegg får du måltidserstatninger for slankekuren eller selvbruningskrem for å fremheve kroppen du har bygget på treningsstudio. Du får korte Proteinfabrikken leveringstider og med ordre over 800 kroner får du Proteinfabrikken fri frakt.

Med den raske veksten generelt i markedet har Proteinfabrikken utpekt seg sterkt ved å drive aktiv foredling og produktutvikling i høyt tempo. Med fokus på markedstilpasset design og kvalitetskontrollert produksjon har de idag tusener av fornøyde kunder og de gleder seg hver dag over å kunne gi nye og eksisterende kunder en opplevelse av PF.

«Har du drømmekroppen?» spør Proteinfabrikken, og oppfordrer folk til å laste opp bilder av kroppene sine, enten via nettsiden deres eller på Instagram under hashtag «drømmekroppen2015».

Du får nå deilige Proteinfabrikken Pannekaker i en mindre og miljøvennlig forpakkning. Proteinfabrikken har tatt frem denne pakningen slik at det blir enklere å kvitte seg med papir og emballasje etter bruk.

Proteinfabrikken ble startet 4. september 2003 av Bjørn Kenneth Hansen i Sandefjord.

I dag produserer Proteinfabrikken nærmere 1 000 tonn kosttilskudd i året! 

Proteinfabrikken er sertifisert av Trygg E-handel, så du kan handle i sikkerhet.

Varslinger fra Tiendeo

Jeg ønsker å motta de nyeste kundeavisene fra Proteinfabrikken og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by

Jeg vil også motta kataloger fra Sport og Fritid kategorien

Erklæring om personvern

Fremhevede produkter

Følg Tiendeo

Last ned Tiendeo-appen

© 2022 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona