Proteinfabrikken
Proteinfabrikken

Proteinfabrikken - Rabattkoder, tibud og kundeavis

Vi er i ferd med å publisere tilbud fra Proteinfabrikken

Dette vil kanskje interessere deg vedrørende Proteinfabrikken ...

Proteinfabrikken

Proteinfabrikken leverer er bredt sortiment av proteinpulver, energibarer, og aminosyrer, alt du trenger både før og etter trening. I tillegg får du måltidserstatninger for slankekuren eller selvbruningskrem for å fremheve kroppen du har bygget på treningsstudio. Du får korte Proteinfabrikken leveringstider og med ordre over 800 kroner får du Proteinfabrikken fri frakt.

Med den raske veksten generelt i markedet har Proteinfabrikken utpekt seg sterkt ved å drive aktiv foredling og produktutvikling i høyt tempo. Med fokus på markedstilpasset design og kvalitetskontrollert produksjon har de idag tusener av fornøyde kunder og de gleder seg hver dag over å kunne gi nye og eksisterende kunder en opplevelse av PF.

«Har du drømmekroppen?» spør Proteinfabrikken, og oppfordrer folk til å laste opp bilder av kroppene sine, enten via nettsiden deres eller på Instagram under hashtag «drømmekroppen2015».

Du får nå deilige Proteinfabrikken Pannekaker i en mindre og miljøvennlig forpakkning. Proteinfabrikken har tatt frem denne pakningen slik at det blir enklere å kvitte seg med papir og emballasje etter bruk.

Proteinfabrikken ble startet 4. september 2003 av Bjørn Kenneth Hansen i Sandefjord.

I dag produserer Proteinfabrikken nærmere 1 000 tonn kosttilskudd i året! 

Proteinfabrikken er sertifisert av Trygg E-handel, så du kan handle i sikkerhet.

Andre Sport og Fritid-nettbutikker

Last ned Tiendeo-appen

Følg Tiendeo

Vi forbedrer hele tiden Tiendeo takket være bruken av cookies. Ved å fortsette å bruke nettsiden, aksepterer du vår bruk av cookies. Vis informasjon