Finn Oslo Sportslager i din by

Mest populære for Sport og Fritid

Dette vil kanskje interessere deg vedrørende Oslo Sportslager ...

Oslo Sportslager

Oslo Sportslager er et av landets mest kompetente sportskjeder med et størt utvalg av kjente og ukjente merker - alle kjennetegnet av god kvalitet og rimelige priser. Oslo Sportslager klatreutstyr er Nordens største klatrebutikk på nett, har et stort antall sykkeldeler på lager, og en av landets største på langrennsutstyr. 

Oslo Sportslager har kompetente selgere som har god kjennskap til og brenner for sin avdeling, enten du er på utkikk etter langrennsski, skisko, gåstaver, fjellbøker, truger, liggeunderlag, soveposer, stormkjøkken eller turmat.

Oslo Sportslager sykkel er størst på alt av sykkelutstyr, og reparasjoner av sykkelen kan dessuten utføres på Oslo Sportslager verksted.

Oslo Sportslager ble etablert i 1930, og er en av landets eldste sportsbutikker.

Den gamle butikken i Torggata 20 i Oslo ligger der ennå, men er nå supplementert med en nettbutikk med imponerende utvalg.

Med over 150 ansatte er Oslo Sportslager kanskje Norges største frittstående sportsbutikk.

Oslo Sportslager følger aktivt med i utviklingen og har satt som mål å ha den beste kunnskapen, det beste utvalget, fornuftige priser og meget høy service i alle avdelinger. De som jobber i de enkelte avdelingene har kompetanse i bruk og valg av riktig utstyr til den enkelte kjøper. 

Andre Sport og Fritid-butikker i din by

TIENDEO bruker informasjonskapsler for å tilby sine tjenester, tilpasse annonser og analysere trafikken. Du kan når som helst endre på personvernkontrollene i innstillinger.