ALT_NO_RESULTS
NO_RESULTS

Leter du etter de beste Oslo Sportslager-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Oslo Sportslager-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Oslo Sportslager eller noen andre butikker i Sport og Fritid-kategorien i din by. Meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg informert om nye tilbud fra Oslo Sportslager og bli den første som får vite om de beste tilbudene online. Mens du venter kan du bla gjennom de nyeste katalogene i Sport og Fritid-kategorien, som for eksempel XXL Sport-brosjyren "Kundeavis uke 39" gyldig fra 26/09/2022 til 02/10/2022.

FIND_SEARCH_IN_CITY

OTHER_STORES_OF_CATEGORY

Oslo Sportslager, alle tilbudene lett tilgjengelig

Oslo Sportslager

Oslo Sportslager er et av landets mest kompetente sportskjeder med et størt utvalg av kjente og ukjente merker - alle kjennetegnet av god kvalitet og rimelige priser. Oslo Sportslager klatreutstyr er Nordens største klatrebutikk på nett, har et stort antall sykkeldeler på lager, og en av landets største på langrennsutstyr. 

Oslo Sportslager har kompetente selgere som har god kjennskap til og brenner for sin avdeling, enten du er på utkikk etter langrennsski, skisko, gåstaver, fjellbøker, truger, liggeunderlag, soveposer, stormkjøkken eller turmat.

Oslo Sportslager sykkel er størst på alt av sykkelutstyr, og reparasjoner av sykkelen kan dessuten utføres på Oslo Sportslager verksted.

Oslo Sportslager ble etablert i 1930, og er en av landets eldste sportsbutikker.

Den gamle butikken i Torggata 20 i Oslo ligger der ennå, men er nå supplementert med en nettbutikk med imponerende utvalg.

Med over 150 ansatte er Oslo Sportslager kanskje Norges største frittstående sportsbutikk.

Oslo Sportslager følger aktivt med i utviklingen og har satt som mål å ha den beste kunnskapen, det beste utvalget, fornuftige priser og meget høy service i alle avdelinger. De som jobber i de enkelte avdelingene har kompetanse i bruk og valg av riktig utstyr til den enkelte kjøper. 

TITLE_ALERTS

BUSINESS_ALERTS_WEB

RECEIVE_CATALOGUES_CATEGORY

PRIVACY_POLICY_TEXT