Tiendeo official website
Registrer deg for nyhetsbrevet vårt
Vi er i ferd med å publisere tilbud fra Lensway.

Leter du etter de beste Lensway-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Lensway-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Lensway eller noen andre butikker i Bygg og hage-kategorien i din by. Meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg informert om nye tilbud fra Lensway og bli den første som får vite om de beste tilbudene online. Mens du venter kan du bla gjennom de nyeste katalogene i Bygg og hage-kategorien, som for eksempel Maxbo-brosjyren "Klart Du Kan" gyldig fra fra 6/6 til til 30/6.

Andre Bygg og hage-kataloger

  • Logo Obs Bygg
  • Logo Jula
  • Logo Biltema
  • Logo Hageland
  • Logo Clas Ohlson
  • Logo Felleskjøpet

Lensway, alle tilbudene lett tilgjengelig

Lensway

Lensway er Europas største internettbutikk for kontaktlinser og briller. Lensway har ingen fysiske butikker, og på grunn av dette kan Lensway tilby konkurransedyktige priser og de lover rask levering. 

 Deres utvalg av linser inneholder blant annet endagslinser, fargede linser, måneds- og ukelinser, progressive, og toriske linser. I tillegg finner du moteriktige solbriller som Rayban. På nettbutikken kan du sortere via type, merke eller pris, og med Lensway eye marker er det lett å holder oversikten over hvilken linse som passer til hvilket øye.

Bestiller du briller fra Lensway får du 3-måneders prøvetid og du får pengene tilbake dersom brillene ikke tilfredstiller dine krav. Det er også gratis frakt på levering og retur av briller. Lensway rabattkode finner du på Tiendeo.

Lensway startet det banebrytende forsøket med salg av linser og briller på nett i 2000. 

Lensway ble etter hvert kjøpt opp av amerikanske Coastal, som senere selv ble kjøpt opp av franske Essilor.

Ved å være prisverdige, innovative og moderne har LensWay blitt Europas største onlinebutikk innen kontaktlinser og briller.

Med raske leveranser og gunstige priser mener Lensway å ha ledet markedsutviklingen av kontaktlinser og briller i en mer rettferdig og ærlig retning.