Lensway
Lensway

Lensway - Rabattkoder, tilbud og kundeavis

Vi er i ferd med å publisere tilbud fra Lensway

Opprett konto for å finne ut når!

Dette vil kanskje interessere deg vedrørende Lensway ...

Lensway

Lensway er Europas største internettbutikk for kontaktlinser og briller. Lensway har ingen fysiske butikker, og på grunn av dette kan Lensway tilby konkurransedyktige priser og de lover rask levering. 

 Deres utvalg av linser inneholder blant annet endagslinser, fargede linser, måneds- og ukelinser, progressive, og toriske linser. I tillegg finner du moteriktige solbriller som Rayban. På nettbutikken kan du sortere via type, merke eller pris, og med Lensway eye marker er det lett å holder oversikten over hvilken linse som passer til hvilket øye.

Bestiller du briller fra Lensway får du 3-måneders prøvetid og du får pengene tilbake dersom brillene ikke tilfredstiller dine krav. Det er også gratis frakt på levering og retur av briller. Lensway rabattkode finner du på Tiendeo.

Lensway startet det banebrytende forsøket med salg av linser og briller på nett i 2000. 

Lensway ble etter hvert kjøpt opp av amerikanske Coastal, som senere selv ble kjøpt opp av franske Essilor.

Ved å være prisverdige, innovative og moderne har LensWay blitt Europas største onlinebutikk innen kontaktlinser og briller.

Med raske leveranser og gunstige priser mener Lensway å ha ledet markedsutviklingen av kontaktlinser og briller i en mer rettferdig og ærlig retning.

Andre Bygg og hage-nettbutikker

Vi forbedrer hele tiden Tiendeo takket være bruken av cookies. Ved å fortsette å bruke nettsiden, aksepterer du vår bruk av cookies. Vis informasjon